ΣΥΡΙΖΑ: Προσκαλεί σε διαβούλευση για τις αλλαγές στο καταστατικό του

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ EUROKINISSI

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζητά σκέψεις, ιδέες και προτάσεις πολιτών για τις αλλαγές στο καταστατικό του. Πώς μπορούν να συμμετάσχουν στη διαβούλευση οι ενδιαφερόμενοι.

Πρόσκληση για συμμετοχή στη διαβούλευση για τις αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως αναφέρει στην πρόσκληση, ο καθένας και η καθεμία μπορεί να καταθέσει μέσω e-mail «σκέψεις, προτάσεις, ιδέες».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ισχυροποιείται και ανασυγκροτείται. Με επόμενο, μεγάλο σταθμό το Συνέδριό μας που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Για να φτιάξουμε όλοι κι όλες μαζί, ένα κόμμα δημοκρατικό, συμμετοχικό, σύγχρονο. Με παρουσία σε όλη τη χώρα, και με ψηφιακή λειτουργία, ώστε το κόμμα να ανταποκριθεί καλύτερα στις νέες κοινωνικές συνθήκες. Πάνω από όλα, όμως, ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, στις ελπίδες, τις ανάγκες και τα όνειρά της. Ένα πραγματικό κόμμα των μελών», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τρόπος συμμετοχής στη διαβούλευση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, ο καθένας και η κάθε μία μπορεί να καταθέσει «σκέψεις, ιδέες και προτάσεις, κατά προτίμηση με αναφορά στα αντίστοιχα άρθρα του Καταστατικού» στέλνοντας email στο [email protected] μέχρι τις 17 Αυγούστου.

«Στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακόμα πιο ισχυρό, ακόμα πιο κοντά στην κοινωνία και τους πολίτες, δεν πρέπει να λείψει κανείς και καμιά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα