Ελένη Μενεγάκη: “Μεσημεράκι στο νησάκι” χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Διαβάζεται σε 2'
Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη Instagram@elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πιο ακομπλεξάριστο στιγμιότυπο.

Το απόλυτο reset κάνει αυτό το διάστημα η Ελένη Μενεγάκη και περνά το καλοκαίρι της στα ελληνικά νησιά που τόσο αγαπά.

Στις αρχές Ιουλίου η διάσημη παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του MEGA ανακοινώνοντας και μία μεγάλη της απόφαση, αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, “σβήνω το λαμπάκι μου (σ.σ. της καθημερινής ζώνης) και δεν θα ξαναμπώ. Δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό αλλά πολύ αγαπησιάρικο“.

Αυτό έκανε και με την παρουσία της στα social media, θέλοντας να αφιερώσει τον χρόνο της στην ξεκούραση και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Έτσι, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας τα πρώτα στιγμιότυπα από τις στιγμές ξεγνοιασιάς.

Ευτυχία είναι, να μοιράζεσαι στιγμές με τους αγαπημένους σου“, έγραψε πριν δύο ημέρες η παρουσιάστρια ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστή και ανέμελη.

Πέρα όμως από τον δικό της ορισμό της ευτυχίας, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να δείξει και μία άλλη της πλευρά, που οι τηλεθεατές δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν, με την ίδια να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας στους followers της πώς περνά το… μεσημέρι στο νησί.

Μεσημεράκι στο νησάκι“, έγραψε χωρίς να αποκαλύπτει σε ποιο από τα ελληνικά νησιά βρίσκεται αυτές τις μέρες, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα