Joker: Folie à Deux – Στο trailer ο Joaquin Phoenix και η Lady Gaga τραγουδούν, χορεύουν και δημιουργούν το απόλυτο χάος

Διαβάζεται σε 2'
Στιγμιότυπο από την ταινία Joker: Folie à Deux
Στιγμιότυπο από την ταινία Joker: Folie à Deux YouTube

Η Lady Gaga και ο Joaquin Phoenix τραγουδούν, χορεύουν και δημιουργούν απόλυτο χάος Στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της ταινίας “Joker 2: Folie à Deux” με πρωταγωνιστές τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga.

Όταν χαμογελάς, όλος ο κόσμος χαμογελά μαζί σου“.

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου teaser video, η Warner Bros Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του σίκουελ της ταινίας Joker που τιτλοφορείται ως “Joker: Folie à Deux” με πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας “Joker” του 2019, η οποία απέφερε περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office και παραμένει η πιο κερδοφόρα ταινία R-rated όλων των εποχών, βρίσκει τον Άρθουρ Φλεκ έγκλειστο στο Άσυλο του Άρκαμ να περιμένει τη δίκη για τα εγκλήματά του ως Τζόκερ. Ενώ παλεύει με τη διπλή του ταυτότητα, ο Άρθουρ όχι μόνο “σκοντάφτει” στην αληθινή αγάπη, αλλά βρίσκει και τη μουσική που ήταν πάντα μέσα του.

Ο Brendan Gleeson, η Catherine Keener, ο Jacob Lofland και ο Harry Lawtey αποτελούν το υποστηρικτικό καστ του δεύτερου “Joker”, με τη Zazie Beetz να επιστρέφει ως Sophie.

Ο Todd Phillips αναλαμβάνει ξανά τη σκηνοθεσία του “Joker: Folie à Deux”, συνυπογράφοντας το σενάριο με τον Scott Silver. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Joker: Folie À Deux – Δείτε το trailer

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα