Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 14χρονος που τραυματίστηκε μετά από ανατροπή τρακτέρ

Διαβάζεται σε 1'
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 14χρονος που τραυματίστηκε μετά από ανατροπή τρακτέρ
Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τραγική κατάληξη είχε ο 14χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Τρίτης όταν το τρακτέρ στο οποίο επέβαινε ανετράπη στη Νέα Απολλωνία, στη Θεσσαλονίκη.

Υπέκυψε τελικά στα βαρύτατα τραύματά του ο 14χρονος που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, μετά την πτώση από τρακτέρ που οδηγούσε ο 61χρονος θείος του, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (23/7), στο 56ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο ύψος της Νέας Απολλωνίας, όταν το τρακτέρ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Ο 61 ετών οδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: “Σήμερα (23-07-2024) και ώρα 09:00, στην 54 χ/θ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη.

Αναφέρθηκε, αρχικά, σοβαρός τραυματισμός 14χρονου ημεδαπού επιβάτη του οχήματος, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, όπου, τελικά, κατέληξε. Σε άλλο νοσοκομείο της πόλης, μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος και ο οδηγός“.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα