Ντέμη Γεωργίου: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός της – “Ψάχνω τη φωνή κ την ύπαρξή σου”

Διαβάζεται σε 2'
Ντέμη Γεωργίου
Ντέμη Γεωργίου Instagram@demmygeorgiou

Το συγκινητικό “αντίο” της συντρόφου της Ντέμης Γεωργίου. Πώς την αποχαιρέτησε.

Η απώλεια της Ντέμης Γεωργίου βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της σεφ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών από οξεία βακτηριακή λοίμωξη.

Η σεφ αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της στο σπίτι της στην Πάρο, όπου βρισκόταν για εργασία. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα, αλλά ήδη βρισκόταν σε κώμα και σηπτικό σοκ. Έδωσε μία πολύ δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Μεταξύ των ανθρώπων που την αποχαιρέτησαν ήταν και η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, η οποία με ένα σπαρακτικό μήνυμα είπε το δικό της αντίο, αδυνατώντας να πιστέψει πως ο άνθρωπος με τον οποίο θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο δεν είναι πια στη ζωή.

Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά κ την ευτυχία.

Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε από το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κάνεις τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές.

Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία“, έγραψε η Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με το μήνυμα να συγκινεί.

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ξηρομερίτη:

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της Ντέμης Γεωργίου στο Instagram, οι δικοί της άνθρωποι ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για την κηδεία της. Όπως αναφέρουν:

Εκ μέρους των φίλων και των αγαπημένων της Ντέμη… Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 25/07/24 στις 12πμ στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών. Μετά από επιθυμία της εκλιπούσας, όποιος επιθυμεί να παραστεί να ντυθεί στα λευκά και αντί στεφάνων θα θέλαμε την στήριξη στην Φιλοζωική PAWS – Paros Animal Welfare Society“.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα