Πατησίων: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της παράσυρσης της Παραολυμπιονίκη από μεθυσμένο οδηγό

Διαβάζεται σε 2'
Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε Παραολυμπιονίκη στην Πατησίων
Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε Παραολυμπιονίκη στην Πατησίων GLOMEX/MEGA

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο 36χρονος οδηγός παρασύρει την Παραολυμπιονίκη Ειρήνη Κουρούβανη στην λεωφόρο Πατησίων.

Οργή έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (21/07), όταν οδηγός κινούμενος στην οδό Πατησίων, παρέσυρε γυναίκα με αναπηρικό αμαξίδιο (με κινητήρα), η οποία βρίσκονταν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και την εγκατέλειψε τραυματισμένη, διαφεύγοντας από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο οδηγός του ΙΧ παρασύρει την γυναίκα, η οποία όπως έγινε γνωστό είναι η Παραολυμπιονίκης Ειρήνη Κουρούβανη.

Βίντεο από τη στιγμή της παράσυρσης

Ο οδηγός φαίνεται να περνά με πολύ μεγάλη ταχύτητα, να χτυπά από πίσω την γυναίκα που κινείται στην δεξιά λωρίδα με το αμαξίδιο και έπειτα να συνεχίζει την πορεία του.

Η γυναίκα πέφτει στο οδόστρωμα μαζί με τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η γυναίκα παραμένει στον δρόμο και στη συνέχεια δέχεται από τους περαστικούς τις πρώτες βοήθειες.

Συνελήφθη ο δράστης – Οι κατηγορίες σε βάρος του

Ο 36χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη και κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη, στέρηση άδειας οδήγησης και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή, ενημερώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., για το τροχαίο ατύχημα και, μετά από αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν τον εμπλεκόμενο οδηγό. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου και θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για τις πράξεις του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα