Hailey Bieber: Αποκαλύπτει την διατροφή που ακολουθεί στην εγκυμοσύνη της

Διαβάζεται σε 2'
Hailey Bieber: Αποκαλύπτει την διατροφή που ακολουθεί στην εγκυμοσύνη της
Η Hailey Bieber AP Photo

Η Hailey Bieber μοιράζεται την διατροφή που ακολουθεί, λίγες ημέρες πριν την άφιξη του πρώτου της παιδιού και εξηγεί πώς κράτησε κρυφή την εγκομοσύνη της για 6 μήνες.

Η Hailey Bieber αποκαλύπτει τι τρωει τις ημέρες πριν υποδεχτεί το πρώτο της παιδί και αποκαλύπτει πώς έκρυψε για 6 μήνες την εγκυμοσύνη της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αλήθεια είναι ότι το γνωστό μοντέλο είχε σοκάρει τους θαυμαστές του όταν ανακοίνωσε ότι ήταν έξι μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί με τον Justin Bieber. ” Κατάφερα να το κρατήσω κρυφό γιατί για αρκετό καιρό η κοιλιά μου ήταν μικρή”, αποκαλύπτει η Hailey στο περιοδικό W.

Δεν είχε μεγλώσει η κοιλιά μου μέχρι τον έκτο μήνα όπου και ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου. Μπορούσα να βάλω μεγάλα τζάκετ και διάφορα”, εξηγεί το μοντέλο.

“Θα μπορούσα να το είχα κρύψει μέχρι τέλος. Αλλά ένιωθα σαν να έκρυβα αυτό το μεγάλο μυστικό και δεν ένιωθα καλά. Ήθελα την ελευθερία να βγω έξω και να ζήσω τη ζωή μου”, πρόσθσε.

Η Hailey εξήγησε ότι ακολουθεί μια ειδική διατροφή στην εγκυοσύνη της, γεμάτη πρωτεΐνη που περιλαμβάνει πολλά αυγά, κοτόπουλο, μπριζόλα αλλά και πίτσα. Το διάσημο μοντέλοι εξήγησε πως ακολουθεί τις επιθυμίες του μωρού. «Ακούω ό,τι θέλει το μωρό. Αν το μωρό θέλει πίτσα μια μέρα, εμείς κάνουμε πίτσα», δήλωσε.

Η influencer έχει επίσης προσλάβει έναν ιδιωτικό σεφ για τα βράδια ο οποίος εκπληρώνει τις λιγούρες της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα