Spitishop: Εκπτώσεις που σε παίρνουν σπίτι!

Διαβάζεται σε 8'
Spitishop: Εκπτώσεις που σε παίρνουν σπίτι!

Οι εκπτώσεις έφτασαν και το e-mail μου έχει γεμίσει με χίλια και δύο μηνύματα για τις προσφορές όλων των καταστημάτων

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ “μαρκάρω” αυτά που με ενδιαφέρουν με ένα αστέρι, ώστε να τα κοιτάξω όταν θα έχω χρόνο… εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις e-shops που λατρεύω, που για να σου πω την αλήθεια έχω μπει στις σελίδες τους από πριν τις εκπτώσεις και ανυπομονώ για τα ψώνια που θα κάνω!

Για εμένα υπάρχει μία μεγάλη αγάπη: το σπίτι! Καλό το “έξω” και οι βόλτες (και τα μπανάκια τώρα το καλοκαίρι) αλλά στο σπίτι είναι που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας, εκεί τρώμε, κοιμόμαστε, αγκαλιαζόμαστε το βράδυ και ζούμε μερικές από τις πιο σημαντικές μας στιγμές. Γι’ αυτό και το αγαπάω αθεράπευτα, όπως και το spiti…shop ή αλλιώς spitishop.gr!

Ίσως σου έχω ξαναμιλήσει για το spitishop: πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει και δύο φυσικά καταστήματα (στην Αγία Παρασκευή και στο Περιστέρι), το οποίο για χρόνια το ήξερα για την τεράστια ποικιλία σε ποιοτικά λευκά είδη εξαιρετικών σχεδίων, όπως σεντόνια, παπλωματοθήκες, ριχτάρια κ.α. Τελευταία, έχει προσθέσει στη συλλογή του και μεγάλη συλλογή από έπιπλα, διακοσμητικά, χαλιά, φωτιστικά και έχω γίνει ακόμα πιο πιστή του πελάτισσα, αλλά ειδικά τα σεντόνια ήταν από τις πρώτες μου αγορές και συνεχίζω να τα επιλέγω από το spitishop εδώ και πολλά χρόνια.

Ειδικά τώρα με τις εκπτώσεις, βρήκα την ευκαιρία να ανανεώσω την κρεβατοκάμαρά μου! Το Spitishop διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από μεγέθη στα σεντόνια: υπέρδιπλα, king size, διπλά, ημίδιπλα καθώς και σεντόνια με λάστιχο ή χωρίς αλλά και υπέροχα σετ σεντόνια. Τα σεντόνια με λάστιχο είναι σούπερ βολικά, γιατί πραγματικά μένουν στη θέση τους αντί να πρέπει να τα διορθώνεις συνέχεια, ειδικά αν κάνεις ανήσυχο ύπνο όπως εγώ.

Εάν η ποιότητα των σεντονιών σου είναι σημαντική για σένα, μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως η ποιότητα των προϊόντων του spitishop είναι αδιαμφισβήτητη: με έχουν “βγάλει ασπροπρόσωπη” αμέτρητες φορές και αυτός είναι ο λόγος που είναι το μόνο κατάστημα από το οποίο αγοράζω πλέον σεντόνια. Όσον αφορά στο υλικό θα βρεις σίγουρα ό,τι ψάχνεις: έχουν σεντόνια από 100% Bamboo, 100% Βαμβάκι, 100% Βαμβάκι Περκάλι, 100% Βαμβακοσατέν, 100% Λινό, 100% Οργανικό Βαμβάκι και πολλές ποιότητες με μίξη υλικών. Η κάθε ποιότητα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και ενδείκνυται για διαφορετικές ανάγκες, εγώ λατρεύω το βαμβακοσατέν οπότε κατάλαβες ποια σεντόνια “σήκωσα” στις φετινές εκπτώσεις!

Εάν από την άλλη εσύ είσαι λάτρης μια συγκεκριμένης επώνυμης μάρκας που εμπιστεύεσαι, στο spitishop θα τις βρεις όλες: Anna Riska, Das Home, Down Town, Guy Laroche, Kentia, Melinen Home, Nef – Nef, Nima, Palamaiki, Ravelia, Rythmos Home, είναι μερικά μόνο από τα brands που θα βρεις στο spitishop. Τα έχουν πραγματικά όλα!

Εγώ από την άλλη δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία σε κάποιο συγκεκριμένο brand, όσο στα απίστευτα, “ερωτεύσιμα” σχέδια που φέρνουν. Δες εδώ τα σχέδια στα υπέρδιπλα σεντόνια τους: χαρούμενα, πολύχρωμα φλοράλ μοτίβα, γοητευτικά, τσαχπίνικα animal print, δροσερά, έντονα tropical σχέδια, μοντέρνα μονόχρωμα και γεωμετρικά μοτίβα, πλούσια, εντυπωσιακά έθνικ, πολυτελή και σικ, όποιο και να είναι το στυλ που σου αρέσει, στο spitishop θα το βρεις στα καλύτερά του! Αυτή την περίοδο εγώ γοητεύτηκα από τα διακριτικά φλοράλ μοτίβα που βρήκα, σε απαλές αποχρώσεις όπως της μέντας, της λεβάντας αλλά και του μπεζ.

Τα κουβερλί επίσης που θα βρεις στο spitishop είναι τόσο χαριτωμένα! Καταρχάς θα δεις πως υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία στα μεγέθη: κουβερλί μονά, ημίδιπλα, υπέρδιπλα, king size – θα καλύψουν την κάθε σου ανάγκη. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα 29 διαθέσιμα χρώματα, ενώ όσον αφορά στα σχέδια αποκλείεται να μην σε ενθουσιάσουν. Στο spitishop.gr θα βρεις τα πάντα: εντυπωσιακά animal prints, ρομαντικά φλοράλ, patchwork σχέδια, δροσερά και άγρια tropical μοτίβα, αλλά και πιο “απλά” σχέδια όπως γεωμετρικά, καρό, ριγέ και μονόχρωμα. Αυτή την περίοδο τα κουβερλί “έχουν την τιμητική τους” αφού είναι πραγματικά το πιο βολικό σκέπασμα, που σε σκεπάζει χωρίς να σε ζεσταίνει και φυσικά θα το χρησιμοποιήσεις και το φθινόπωρο ξανά.

Μια άλλη αγάπη μου στο spitishop είναι τα χαλιά! Εάν σκέφτεσαι ότι έχεις ψάξει πολύ για χαλί και δύσκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις ένα θα σου πω: αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο spitishop 7.429 σχέδια χαλιών! Καλά διάβασες… Οπότε εάν χρειάζεσαι: χαλιά σαλονιού, χαλιά κρεβατοκάμαρας, χαλί κουζίνας, χαλί εξωτερικού χώρου ή παιδικά χαλιά, σου προτείνω το πλέον σωστό μέρος. Επίσης, καθώς είναι πολύ εύκολα κατηγοριοποιημένα τα χαλιά τους, μπορείς να βρεις πολύ εύκολα αυτό θέλεις. Π.χ. μπορείς να επιλέξεις να δεις μόνο τα ψάθινα χαλιά ή τις μοκέτες ή τα χαλιά all season / καλοκαιρινά.

Τώρα: αφού αποφασίσεις για το σχήμα (οβάλ, στρογγυλό, ορθογώνιο ή τετράγωνο) και τη διάσταση που θέλεις να έχει το χαλί σου, περνάμε στο υλικό. Εδώ έχεις 59 διαφορετικές συνθέσεις να επιλέξεις. Μερικές από αυτές είναι: Bamboo, Jute, Microfiber, Ανακυκλωμένα Υλικά, Βαμβάκι, Δέρμα, Κοκοφοίνικας, Μαλλί και Ψάθα. Όσον αφορά το στυλ, εδώ κι αν έχεις επιλογές. Vintage, έθνικ, μοντέρνα, boho, tropical, κλασικά χαλιά, θα τα βρεις όλα εδώ!

Προσωπικά τώρα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις αγόρασα τα καλοκαιρινά μου χαλιά από το Spitishop (διάλεξα ψάθινα σε μπεζ και κίτρινες αποχρώσεις) αλλά και ένα μεγάλο χειμερινό χαλί για το σαλόνι, το οποίο θα το “στρώσω” από τη νέα σεζόν. Θα ήταν κρίμα να το χάσω με τέτοιες τιμές!

Μην ξεχάσεις, πως εάν χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή σου, μπορείς να διαβάσεις τον oδηγό αγοράς για χαλιά που έχουν – εμένα με βοήθησε αρκετά να καταλάβω τις διαφορετικές ποιότητες και τι είναι πιο σημαντικό να κοιτάμε όταν αγοράζουμε χαλί.

Τα έπιπλα επίσης που μπορείς να βρεις στο Spitishop έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον! Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ της μόδας το industrial στυλ στη διακόσμηση – στυλ το οποίο προσωπικά λατρεύω! Πρωταρχικό ρόλο σε αυτό, παίζουν τα έπιπλα που συνδυάζουν το ξύλο με το μέταλλο και σου αφήνουν ελεύθερο δημιουργικό “καμβά” να συμπληρώσεις τις λεπτομέρειες και τα υφάσματα με όποιο άλλο στυλ θέλεις. Για μένα, επειδή αγαπώ την boho αισθητική, έχω βρει ένα καταπληκτικό στυλ που είναι πανεύκολο στην δημιουργία: το Industrial Boho! Φυσικά και ψώνισα όλα μου τα industrial έπιπλα από το Spitishop, σε καταπληκτικές τιμές και εδώ θα μοιραστώ μαζί σου ένα όμορφο brand – μυστικό: λέγεται Vasagle! Εγώ ψώνισα μία πανέμορφη και οικονομική βιβλιοθήκη-ραφιέρα και ένα έπιπλο εισόδου.

Πέραν όμως αυτών, θα βρεις και άλλα έπιπλα στο Spitishop: παπουτσοθήκες, κονσόλες, τραπεζάκια κεντρικά σαλονιού και βοηθητικά, έπιπλα τηλεόρασης, γραφεία, κομοδίνα και άλλα πολλά!

Επειδή όμως τα έπιπλα είναι μόνο η αρχή, μπες εδώ και διάλεξε τα διακοσμητικά που σε εκφράζουν και ταιριάζουν στον χώρο σου, ανάμεσα σε 6.085 προϊόντα! Δίσκοι, κορνίζες, καθρέφτες, κηροπήγια, κάδρα, ρολόγια, φανάρια, είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες διακόσμησης που θα βρεις στο Spitishop. Όποιο και να είναι το στυλ σου θα το βρεις: κλασικό, μοντέρνο, industrial, boho, έθνικ, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε καλύψουν οι επιλογές του!

Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στην τεράστια ποικιλία που υπάρχει στο e-shop τους σε φωτιστικά: οροφής, δαπέδου, τοίχου, επιτραπέζια, σποτ και άλλα πολλά! Χρησιμοποίησε τα φίλτρα που υπάρχουν στην σελίδα για να επιλέξεις την κατηγορία φωτιστικού, το υλικό κατασκευής, το χρώμα και όποιες άλλες προδιαγραφές επιθυμείς για το νέο σου φωτιστικό!

Λοιπόν, μην σε “κρατάω” και τα best – sellers εξαντληθούν και δεν τα προλάβεις!

Καλά ψώνια και με ευχαριστείς αργότερα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα