Η Μαρινέλλα στη Μονή Τοπλού για μια ιστορική συναυλία

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαρινέλλα στη Μονή Τοπλού για μια ιστορική συναυλία

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα φιλοξείται στη Μονή Τοπλού για μια ιστορική συναυλία το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Η υπέροχη Μαρινέλλα, μέσω της καλλιτεχνικής της πορείας και της μοναδικής προσωπικότητάς της, έχει καταγραφεί ως “ο Μύθος” της ελληνικής μουσικής.

Πάνω από έξι δεκαετίες μας καθηλώνει σε κάθε παράσταση με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητά της. Σε κάθε της εμφάνιση μας ταξιδεύει μέσα από τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε.

Η Μαρινέλλα μάς περιμένει στον επιβλητικό χώρο της Ιεράς Μονής Τοπλού

Ένα φωτεινό σύμβολο του χθες και του σήμερα, και μια ερμηνεύτρια που διατηρεί ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα θα δώσει μια μοναδική συναυλία στον επιβλητικό χώρο της Ιεράς Μονής Τοπλού, στη Σητεία, σε ένα από τα πιο ιστορικά θρησκευτικά μνημεία του νησιού.

Στον προαύλιο χώρο του μοναστηριού, που είναι το μοναδικό που σώζεται από τα πολλά μικρά και μεγάλα μοναστήρια που υπήρχαν παλαιότερα στην περιοχή της Σητείας, θα ξεδιπλώσει στιγμές από την τεράστια παρακαταθήκη της στο ελληνικό τραγούδι, μέσα από μεγάλες επιτυχίες με τις οποίες έχει ταυτιστεί.

Με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητά, τη φωνή, το ταλέντο τη θεατρικότητα της, η Μαρινέλλα διαρκεί και ενώνει με τη μουσική της ολόκληρες γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων.

H Μαρινέλλα μας προσκαλεί σε μία προσωπική κατάθεση, σε ένα σπάνιο μουσικό ταξίδι στον ιερό και υπερβατικό χώρο της Μονής Τοπλού.

Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης. Ώρα έναρξης: 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα