H Tζένιφερ Λόπεζ έγινε 55 και το γιόρτασε ως Bridgerton

Διαβάζεται σε 3'
H Tζένιφερ Λόπεζ έγινε 55 και το γιόρτασε ως Bridgerton
Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα 55α της γενέθλια ως Βασίλισσα Σάρλοτ του Bridgerton. Instagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ γιόρτασε τα 55α της γενέθλια ως Bridgerton, με το θεματικό της πάρτι να έχει ό,τι και η επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 55 ετών και το γιόρτασε με έναν φαντασμαγορικό τρόπο, ανάλογο της ανάγκης που έχει να προχωρήσει παρακάτω μετά το νέο χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ.

Θυμίζουμε πως τον Μάιο, ακύρωσε την περιοδεία της This Is Me…Live, εξηγώντας πως «να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Υπόσχομαι ότι θα σας αποζημιώσω και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά…».

Το πάρτι της είχε βασιλικό θέμα και για την ακρίβεια, πήρε την έμπνευση του από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, Bridgerton. Στο βίντεο που μοιράστηκε στα social media, μπορείτε να δείτε την ίδια και τους καλεσμένους της με ρούχα και μουσική της σειράς. Δεν λυπήθηκε τίποτα, καθώς υπήρχαν ball room χοροί, άλογα με άμαξες, ενώ το χτένισμα της ίδιας ήταν ‘δανεισμένο’ από τη βασίλισσα Σάρλοτ της σειράς.

«Dearest Gentle Reader»…

«Είστε το μεγαλύτερο δώρο μου»

Το πρωί (ώρα Ελλάδας) ευχαρίστησε όλους τους followers της, όχι μόνο για τις ευχές τους, αλλά γιατί -όπως έγραψε- ήταν δίπλα της σε όλο το ταξίδι της.

«Βλέπω όλες τις ευχές σας για τα γενέθλια, τα όμορφα βίντεο και τις αναρτήσεις σας από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί από όλο τον κόσμο. Έχω γελάσει, χαμογελάσει, δακρύσει και όταν είδα την διαφημιστική πινακίδα στην Times Square, συγκλονίστηκα εντελώς.

Έχω πραγματικά τους καλύτερους, πιο καταπληκτικούς θαυμαστές στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να εκφράσω πόσο συγκινημένη είμαι ή πόσο ευλογημένη νιώθω που είστε όλοι μέρος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουμε περάσει όλο αυτό το διάστημα μαζί. Είναι αστείο καθώς όταν κάθομαι και σκέφτομαι το πιο εκπληκτικό ταξίδι, αισθάνομαι ακόμα σαν το ίδιο κορίτσι που ξεκινάει τόσο γεμάτο ενέργεια και γενναιότητα. Τόσο έτοιμο να αντιμετωπίσει όλο τον κόσμο απ’ έξω και όμως τόσο τρυφερό, εύθραυστο και μερικές φορές φοβισμένο, αλλά πάντα γεμάτο αγάπ.

Έχω τόση αγάπη για εσάς. Θέλω να ξέρετε στα γενέθλιά μου ότι ΕΣΕΙΣ είστε το μεγαλύτερο δώρο μου. Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Μπορώ πάντα να βασίζομαι σε εσάς. Και θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε μένα. Σας ευχαριστώ για τη φροντίδα, την κατανόησή σας, την πίστη σας και το πιο σημαντικό για την αγάπη σας.

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα