Η αινιγματική απάντηση του Stephen Baldwin στο «δεν είμαι κοντά στην οικογένεια μου» της κόρης του

Διαβάζεται σε 1'
Η αινιγματική απάντηση του Stephen Baldwin στο «δεν είμαι κοντά στην οικογένεια μου» της κόρης του
O Stepehn Baldwin δεν απάντησε ακριβώς, στην κόρη του, αλλά... μπορεί και να απάντησε. AP Photo Isaac Brekken

Την ημέρα που η Hailey Bieber ενημέρωσε για τη φάση που περνάει με την οικογένεια της, τους Baldwin ο πατέρας της, Stephen ανήρτησε ένα «σ’ αγαπώ» χωρίς συγκεκριμένο παραλήπτη.

Σε συνέντευξη της η Hailey Bieber αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της για έξι μήνες και ότι δεν είναι ιδιαίτερα κοντά με την οικογένεια της, τους Baldwin.

Είπε πως «σε αυτήν τη φάση της ζωής μου νιώθω περισσότερο ανεξάρτητη. Ανήκω στον εαυτό μου και φτιάχνω τη δική μου οικογένεια» με τον Justin Bieber, πριν προσθέσει ότι είχε μια αρκετά φυσιολογική παιδική ηλικία «με πολύ αγαπημένες, όμορφες αναμνήσεις. Προφανώς και προέρχομαι από μια συγκεκριμένη οικογένεια που πάντα αναγνώριζα ότι είναι διαφορετική».

Tα μέλη αυτής της διάσημης οικογένειας δεν είχαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Τουλάχιστον ευθέως.

Ο πατέρας της, Stephen Baldwin δημοσίευσε ένα video στο Instagram που τον δείχνει να οδηγεί το αυτοκίνητο του και να λέει στην κάμερα «σας αγαπώ! Σήμερα το να παραμένεις θετικός είναι επιλογή. Εμπιστεύομαι τη δύναμη της χαράς, της ειρήνης και της ευτυχίας. Εάν δεν σας το έχει πει κανείς σήμερα, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ».

Πολλοί σχολίασαν το βίντεο, με τους περισσότερους να αφήνουν αιχμές για την τοποθέτηση της κόρης του, όπως το «δυστυχώς η κόρη σου δεν σε αγαπάει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα