Ολυμπιακός: Ο Σάσα Βεζένκοβ υπέγραψε και επέστρεψε στο λιμάνι

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός: Ο Σάσα Βεζένκοβ υπέγραψε και επέστρεψε στο λιμάνι
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Σάσα Βεζένκοβ (28 χρόνων, 2.03 μέτρα), ο οποίος θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεγάλο κόπλο της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοβ (28 χρόνων, 2.03 μέτρα) στον Πειραιά και ανακοίνωσε την απόκτηση του άλλοτε MVP της EuroLeague με συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, σε μία κίνηση που είχε προαναγγείλει τις πρώτες πρωινές ώρες μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr o Βεζένκοβ έφυγε το περασμένο καλοκαίρι για να κυνηγήσει το όνειρο του NBA, ωστόσο, δεν βρήκε αυτά που αναζητούσε στους Σακραμέντο Κιγνκς, από τους οποίους έγινε trade στους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν ήθελε, όμως, να παραμείνει για μία ακόμα σεζόν στην Αμερική, πίεσε την ομάδα από τον Καναδά για να μείνει ελεύθερος, και στο μεσοδιάστημα συμφώνησε για ένα χρυσό πενταετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Οι Τορόντο Ράπτορς τον έκαναν τελικά waive στις 22 Ιουλίου και αφότου πέρασε το προβλεπόμενο 48ωρο που έπρεπε να μείνει στη δεξαμενή με τους waivers, ο Σάσα έμεινε και τυπικά ελεύθερος για να γυρίσει στο Λιμάνι.

Θυμίζουμε πως οι αποδοχές του Βεζένκοβ αναμένεται να φτάσουν στα 20.3 εκατομμύρια ευρώ (μαζί με τα μπόνους), κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα