Σοκ στη Βοιωτία: 32χρονη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού

Διαβάζεται σε 2'
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου)
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου) iStock

Την απαγωγή και τον βιασμό της από τέσσερις άνδρες κατήγγειλε 32χρονη στη Βοιωτία, όταν πήγε σε ραντεβού με άντρα που γνώρισε στα social media.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 32χρονη κοπέλα στη Βοιωτία, που έκανε το λάθος να εμφανιστεί σε ραντεβού που έκλεισε με έναν άγνωστο άντρα τον οποίο γνώρισε στα social media, αφού κατέληξε να πέσει θύμα αρπαγής από τέσσερις άγνωστους άντρες και βιασμού.

Η 32χρονη εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/07) στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και ανέφερε συγκεκριμένα, πως στις 11 το πρωί χθες, πήγε με την μοτοσικλέτα της, στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου, στην Αντίκυρα, κατόπιν προσυνεννοημένου ραντεβού με άγνωστο σε αυτήν άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία της σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποια στιγμή και ενώ δεν κατέστη δυνατό να συναντηθεί με τον άγνωστο άνδρα, ευρισκόμενη επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ., χρώματος μαύρου, αγνώστων λοιπών χαρακτηριστικών και αριθμού κυκλοφορίας, εξήλθαν του οχήματος και ο ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με τη βία το στόμα και τα μάτια, με την συνδρομή των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της στο όχημα.

Κατόπιν, αφού την μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου δέκα λεπτά από το σημείο της αρπαγής, την αποβίβασαν και τη βίασαν. Συγκεκριμένα, αφού την τοποθέτησαν σκυφτή στο καπό του οχήματος οι τρεις εξ αυτών την κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος εκ των δραστών τη βίασε.

Μετά τις ειδεχθείς τους πράξεις, οι δράστες αφού τοποθέτησαν την άτυχη κοπέλα εκ νέου εντός του οχήματος την εγκατέλειψαν σε σημείο, το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει, με την παθούσα να διαφεύγει πεζή.

Κατά τη στιγμή που την τοποθετούσαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία τον δράστη, ο οποίος ήρθε σε συνουσία μαζί της.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, επρόκειτο για νεαρό άνδρα, καστανόξανθο, ψηλό, τον οποίο ωστόσο δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει σε ενδεχόμενη μελλοντική διαδικασία, όπως δήλωσε. Από την Ασφάλεια παραγγέλθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος η ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα