Kaizen Foundation: Συνεργασία με το Charles Antetokounmpo Family Foundation

Διαβάζεται σε 3'
Kaizen Foundation: Συνεργασία με το Charles Antetokounmpo Family Foundation
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο βραβεύουν μερικά από τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Ακαδημίας

To Kaizen Foundation συνεργάζεται με το Charles Antetokounmpo Family Foundation για την ενίσχυση του έργου της Antetokounmpo Academy.

Το Kaizen Foundation, το Διεθνές Κοινωφελές Ίδρυμα που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Kaizen Gaming, προχώρησε σε συνεργασία με το Charles Antetokounmpo Family Foundation με στόχο την ενίσχυση του έργου της Antetokounmpo Academy.

Η Antetokounmpo Academy είναι ένα κοινωνικό πρόγραμμα, που συνδυάζει την προπόνηση μέσω του μπάσκετ, με την έμπνευση μέσω της εκπαίδευσης για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 έως 17 ετών, τα οποία προέρχονται από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, τόσο εντός όσο και εκτός του αθλητισμού, προάγοντας την κοινωνική συμπερίληψη και την αριστεία.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, βραβεύουν τον Πρόεδρο του Kaizen Foundation, Πάνο Κωνσταντόπουλο, για την προσφορά του Ιδρύματος στην Antetokounmpo Academy

Τη σχολική χρονιά 2023-2024, το Kaizen Foundation υποστήριξε την Antetokounmpo Academy, συμβάλλοντας στην αύξηση του αριθμού των παιδιών που έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν στην Ακαδημία.

Μέσω της χρηματοδότησης που παρέχει, το Kaizen Foundation εξασφαλίζει τη μεταφορά των παιδιών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στα δύο γήπεδα της ακαδημίας, στα Σεπόλια και την Ελληνορώσων, την υλοποίηση εργαστηρίων με θέμα την ψυχική υγεία και τη συνολικότερη ενδυνάμωση των μαθητών και των οικογενειών τους.

Στιγμιότυπο από προπόνηση της Antetokounmpo Academy

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος του Kaizen Foundation, δήλωσε σχετικά: «Η ιστορία των αδερφών Αντετοκούνμπο είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα του πώς ο αθλητισμός μπορεί να αλλάξει τη ζωή μιας οικογένειας. Φυσικά, δεν θα γίνουν όλοι επαγγελματίες αθλητές και δεν θα βιοπορίζονται μέσα από τα σπορ, όμως δεν είναι και αυτό το νόημα. Το νόημα κρύβεται πίσω από τα όσα μας προσφέρει ο αθλητισμός, τη χαρά για τη ζωή, την πειθαρχία που απαιτείται προκειμένου να βελτιωνόμαστε, την ομαδικότητα, την αυτοπεποίθηση. Έτσι, είμαστε πολύ χαρούμενοι, που εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με το Charles Antetokounmpo Family Foundation, μέσω της υποστήριξης της Antetokounmpo Academy. Ελπίζουμε, ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία θα καταφέρουμε να εμπνεύσουμε και να δώσουμε ελπίδα σε ολοένα και περισσότερα παιδιά».

Η Lauren Cochlin, Γενική Διευθύντρια του Charles Antetokounmpo Family Foundation, ανέφερε σχετικά: «Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, η Ακαδημία έχει στόχο να προσφέρει στα παιδιά, που προέρχονται από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του μπάσκετ, καθώς και να λάβουν έμπνευση από αληθινούς αθλητές και από εκπαιδευτικά σεμινάρια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πλέον έχουμε δίπλα μας το Kaizen Foundation και μέσω αυτής της συνεργασίας μπορούμε να παρέχουμε, σε περισσότερα παιδιά, αυτή την πολύτιμη ευκαιρία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα