ΣΥΡΙΖΑ: Θλίψη προκαλούν οι πανηγυρισμοί Μαρινάκη για το Κράτος Δικαίου

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ: Θλίψη προκαλούν οι πανηγυρισμοί Μαρινάκη για το Κράτος Δικαίου

Ανακοίνωση που “στοχεύει” στον Παύλο Μαρινάκη και όσα είπε για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

O ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις τοποθετήσεις του Παύλου Μαρινάκη για την κατάσταση του Κράτους Δικαίου στη χώρα με δική του ανακοίνωση.

Το κείμενο

Μόνο θλίψη προκαλούν οι πανηγυρισμοί του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με την κατάσταση του κράτους δικαίου στη χώρα. Τα όσα είπε ο κ. Μαρινάκης αναφορικά με την πρόσφατη Έκθεση της Κομισιόν συνιστούν πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Ο κ. Μαρινάκης «ξέχασε» την προσπάθεια συγκάλυψης που είναι σε εξέλιξη από την πρώτη στιγμή που συνέβη το έγκλημα των Τεμπών στην οποία υπόλογος είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Δεν είπε λέξη για τις υποκλοπές, οι οποίες πραγματοποιούνταν μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν τόλμησε να πει ούτε μισή κουβέντα για τη συναφή με το θέμα των υποκλοπών εκστρατεία εκφοβισμού που έχει εξαπολύσει ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρ. Δημητριάδης, υποβάλλοντας μηνύσεις στους δημοσιογράφους που έχουν ερευνήσει τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών και την εμπλοκή του σε αυτή.

Επιπλέον, ο κ. Μαρινάκης είχε το θράσος να ισχυριστεί πως όλα πάνε καλά στο κρίσιμο θέμα της Υγείας, αντί να απολογηθεί για τη διάλυσή του ΕΣΥ αλλά και να ζητήσει συγγνώμη από τους γιατρούς, τους οποίους εκβιάζει με απαράδεκτες μεθοδεύσεις. Τα κενά στην Υγεία δεν πρόκειται να καλυφθούν με …μπαλώματα. Οι νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν οδηγήσει την κατάσταση στην Υγεία σε οριακό σημείο. Η μόνη λύση είναι η ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ κι όχι η περαιτέρω αποδόμησή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα