Οι αναρτήσεις Πολάκη μετά την διαγραφή του από την ΚΟ: “Μόνο ο λαός διαγράφει”

Διαβάζεται σε 1'
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στις αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μετά την διαγραφή του από την ΚΟ.

“Δεν σταματάω πάρτε το χαμπάρι. Μόνο ο λαός διαγράφει!” τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεσή του σε συνεργάτιδα του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακόμη έκανε λόγο για “στήσιμο κανονικό”, παραθέτοντας την παρέμβασή του τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την “Ολοκληρωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης”, όπου και σημειώθηκε το περιστατικό.

Σημειώνεται πάντως πως μετά τη χυδαία συμπεριφορά του και παρά τη διαγραφή του από την ΚΟ, ο Παύλος Πολάκης πήγε στη συνεδρίαση του οργάνου και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε “”Ήμουν, είμαι και παραμένω ΣΥΡΙΖΑ”.

Στην συνέχεια επανήλθε με νεότερη ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για “στήσιμο με ψεύτικα δάκρυα” από την Λινού που “έδωσε πάσα και εκτός και εντός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα