H εύλογη απορία της Βάνας Μπάρμπα για την κατηγορία πως μετέδωσε κορονοϊό σε νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 2'
H εύλογη απορία της Βάνας Μπάρμπα για την κατηγορία πως μετέδωσε κορονοϊό σε νοσοκομείο
Η Βάνα Μπάρμπα απάντησε στην καταγγελία που έκανε εις βάρος της ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Glomex

Η Βάνα Μπάρμπα απάντησε στην καταγγελία που έκανε σε βάρος της ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, πως μετέδωσε τον κορονοϊό σε επίσκεψη της σε νοσοκομείο.

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού, ανάλογη με αυτήν των Χριστουγέννων. Όσοι απευθύνονται σε φαρμακεία και νοσοκομεία για τεστ και θεραπείες και νοσηλεία να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Εν μέσω αυτής της όχι και τόσο ωραίας ατμόσφαιρας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος κατήγγειλε πως η Μπάρμπα ήταν στο επίκεντρο διασποράς SARS-CoV-2 σε μεγάλο νοσοκομείο του λεκανοπεδίου Αττικής.

Όπως είπε ο κύριος Γιαννάκος «σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς, ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε γνωστή ηθοποιό στα τμήματα όπου φορούσαν μάσκες. Εκ των υστέρων, απεδείχθη ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Βγάλανε και φωτογραφία χωρίς μάσκες.

Τις επόμενες μέρες ο διοικητής νοσούσε από κορονοϊό, φυσικά και άλλο προσωπικό. Ευτυχώς δεν υπήρχε μετάδοση σε ασθενείς».

Η 58χρονη σταρ απάντησε στους ισχυρισμούς του κυρίου Γιαννάκου, μέσω του Star.

Διευκρίνισε ότι πήγε στο νοσοκομείο στις 8 Ιουλίου, ώστε να κάνει μια συνέντευξη. Μετά δυο ημέρες βγήκε θετική στον Covid-19. «Ήμασταν με τις μάσκες συνέχεια και μετά 2-3 ημέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού, για να κάνω προσωπικές εξετάσεις, είχα βγει ήδη θετική. Θα μπορούσα κι εγώ να είχα κολλήσει στο νοσοκομείο.

Άρα πώς μπορώ να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που μας έχει δει στο νοσοκομείο, στο ογκολογικό. Θα ήταν τόσο ανήθικο για εμάς.

Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες.

Ποιος κόλλησε ποιον; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα, την ώρα που ήμασταν οι δυο μας πάνω στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα