Πολάκης: Η λύση θα δοθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης EUROKINISSI

“Ραντεβού” στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας για τη διαγραφή του από την ΚΟ του κόμματος. “Στην ψυχή και στον κόσμο που εκφράζω είμαι ακόμα ΣΥΡΙΖΑ” τόνισε.

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ παρέμεμψε ο Παύλος Πολάκης την Παρασκευή (26/070 ερωητηθείς σχετικά με το επόμενο βήμα μετά την διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο zarpanews.gr, ο κ. Πολάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν είναι ακόμα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Στην ψυχή φυσικά και είμαι. Και στον κόσμο που εκφράζω φυσικά και είμαι. Τώρα κάτι άλλες αποφάσεις που με κάνουν ανεξάρτητο, η ζωή και ο λαός είναι αυτός που απαντάει στο τέλος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.»

«Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από την θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα» τόνισε στη συνέχεια, κάνοντας λόγο για ένα κύμα τεράστιας συμπαράστασης προς το πρόσωπό του που εκφράζεται ήδη στα κοινωνικά δίκτυα.

Σχετικά με το συμβάν που οδήγησε στη διαγραφή του, ο κ. Πολάκης παρέμεινε αμετανόητος για την στάση του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί την ώρα που ένας βουλευτής ενός κόμματος κάνει μια τεράστια αποκάλυψη για ένα σκάνδαλο για το κέντρο υγείας Φιλιατρών του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση θα φτάσει το 1,75 εκ ευρώ, δεν μπορεί να βάζει τα κλάματα η κα Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη. Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία έκρηξη. Της είπα απλά “γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;”».

Επιπλέον, ο κ. Πολάκης σημείωσε πως «η ΝΔ έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από τις αποκαλύψεις που από το 2019 μέχρι σήμερα κάνω ανελειπώς. Για παράδειγμα σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία δεν μπορώ να συμμετάσχω.»

Για την παραπάνω συνεδρίαση, ο βουλευτής Χανίων επιφυλάχθηκε να προχωρήσει σε σχετική τοποθέτηση στο περιστύλιο της βουλής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα