Τραγωδία στην Πύργου – Κυπαρισσίας: 4 νεκροί στο τροχαίο, ανάμεσά τους ένα μωρό

Διαβάζεται σε 2'
Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας
Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας INTIME NEWS

Τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, είναι ο τραγικός απολογισμός του πολύνεκρου τροχαίου στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας. Απεγκλωβίστηκαν έξι άτομα.

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7) στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

Η επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρουν ότι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος είναι τέσσερι νεκροί, εκ των οποίων οι δύο αφορούν μικρά παιδιά.

Από την έως τώρα ενημέρωση της Τροχαίας για Μεσσηνία, οι τέσσερις νεκροί είναι ένα μωρό, δύο άνδρες και ένα κορίτσι ηλικίας έως 12 ετών. Δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Νεότερη ενημέρωση των αρχών αναφέρει ότι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν στο τροχαίο και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, είτε για νοσηλεία είτε για τις πρώτες βοήθειες. Συνολικά μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε έξι άτομα.

Πληροφορίες που μεταδίδει το IliaLive.gr, η νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, παρασύρωντας ακόμα τρία οχήματα, τα οποία βρέθηκαν κάτω από τη νταλίκα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το τροχαίο τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι τέσσερις άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας
Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας INTIME NEWS

 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών στο σημείο με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων, καθώς το ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα έχει καταπλακωθεί πλήρως από τη νταλίκα. Τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν υπό διερεύνηση.

Η Εθνική Οδός Πύργου – Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα