OAKA: Τέσσερις συλλήψεις στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπότεφ

Διαβάζεται σε 2'
OAKA: Τέσσερις συλλήψεις στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπότεφ
Eurokinissi

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις περιμετρικά και εντός του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπότεφ.

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως έγιναν τέσσερις συλλήψεις περιμετρικά και εντός του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα.

Θυμίζουμε, ότι το βράδυ της Πέμπτης (26/7), ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν -4- άτομα περιμετρικά και εντός του σταδίου Ο.Α.Κ.Α. στο πλαίσιο του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα (4) άτομα στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα που έλαβε χώρα χθες Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α..

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 26, 23, 22 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, την αντιμετώπιση βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις καθώς και για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 26χρονος και ο 23χρονος, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν
-κατά περίπτωση- και κατασχέθηκαν, -2- αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ανακατεμένα με καπνό φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρος -2- γραμμαρίων καθώς και παρασκεύασμα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) συνολικού μεικτού βάρους -1,4- γραμμαρίων.

Επιπλέον, από έτερους αστυνομικούς εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ο 22χρονος και μετά τη λήξη αυτού ο 21χρονος, οι οποίοι όπως προέκυψε, μέσω παρακολούθησης – ελέγχου του συστήματος διαχείρισης καμερών, κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατείχαν και χρησιμοποίησαν από κοινού, βεγγαλικό χειρός ναυτικής χρήσης, ενώ στη συνέχεια ο 21χρονος χρησιμοποίησε και δεύτερο όμοιο βεγγαλικό.

Με αφορμή την υπόθεση αυτή, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει εντατικά τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της βίας στους αθλητικούς χώρους στο πλαίσιο, τόσο της προληπτικής, όσο και της κατασταλτικής δράσης».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα