Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία: Στη ΜΕΘ του 401 ο πολυτραυματίας 19χρονος

Διαβάζεται σε 3'
Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας
Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας INTIME NEWS

Με πολύ σοβαρά τραύματα στη ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα, διακομίζεται ο 19χρονος που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία.

Στη ΜΕΘ του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται από το Παναρκαδικο Νοσοκομείο Τρίπολης ο 19χρονος νεαρός που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο 47ο χλμ της Ε.Ο.  Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι όπου είχε πολλαπλά κατάγματα. Η διακομιδή του γίνεται στο 401 αφού ο 19χρονος εκτίει την στρατιωτική του θητεία.

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα και από εκεί άμεσα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, καθώς αντιμετωπίζει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός μίας νταλίκας έμφορτης με χαλίκια και άμμο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αυτό εξετράπη και ανετράπη συμπαρασύροντας και καταπλακώνοντας τρία οχήματα που κινούνταν κανονικά στο αντίθετο ρεύμα. Η νταλίκα είχε κατεύθυνση από Ζαχάρω προς Κυπαρισσία.

Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο οδηγός της νταλίκας

Ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Έχει ληφθεί αίμα για να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ έχει ζητηθεί και πραγματογνωμοσύνη για όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα. Επίσης έχει ζητηθεί και νεκροψία νεκροτομή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Ο 39χρονος όταν είναι σε θέση να απολογηθεί , θα παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών για να εξηγήσει πώς συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Το χρονικό του πολύνεκρου τροχαίου

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβέστες που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των θυμάτων, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε για αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, «Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο ενήλικες και δυο ανήλικοι, ενώ  επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου  δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με  Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο.  Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα».

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό από την ΕΛ.ΑΣ., νεκροί είναι στο ένα αυτοκίνητο ένας 38χρονος και το μωρό του μόλις ενός έτους, σοβαρά τραυματισμένο ένα αγοράκι 6 ετών και λιγότερο τραυματισμένη μία γυναίκα 38 ετών. Πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας.

Στο άλλο αυτοκίνητο, νεκροί είναι ένας 44χρονος όπως και η ανήλικη κόρη του (της οποίας η ηλικίας δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη), ένας 19χρονος σοβαρά τραυματισμένος και μία 66χρονη γυναίκα λιγότερο τραυματισμένη. Ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος. Από το τρίτο όχημα δεν υπήρχαν θύματα. Έρευνα για τα ακριβή αίτια τις τραγωδίας διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα