Ντέμη Γεωργίου: Η συγκλονιστική “άδεια” ανάρτηση της συντρόφου της μετά την κηδεία

Διαβάζεται σε 2'
Ντέμη Γεωργίου
Ντέμη Γεωργίου STAR TV

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συντρόφου της Ντέμης Γεωργίου, μια ημέρα μετά την κηδεία της σεφ.

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της σεφ Ντέμης Γεωργίου σε ηλικία μόλις 39 ετών, ύστερα από οξεία βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη.

Η σεφ, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο MasterChef, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της στο σπίτι της στην Πάρο, όπου βρισκόταν για εργασία.

Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα, αλλά ήδη βρισκόταν σε κώμα και σηπτικό σοκ. Έδωσε μία πολύ δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Σε πένθος βρίσκεται η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, η οποία με ένα σπαρακτικό μήνυμα είπε το δικό της αντίο, αδυνατώντας να πιστέψει πως ο άνθρωπος με τον οποίο θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο δεν είναι πια στη ζωή.

Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά κ την ευτυχία.  Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε από το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κάνεις τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές.

Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία“, έγραψε η Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με το μήνυμα να συγκινεί.

Μια ημέρα μετά την κηδεία της συντρόφου της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη έκανε μια ακόμη σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram, η οποία δείχνει μια άδεια καρέκλα στην βεράντα του σπιτιού τους και έγραψε: “Και κάπως έτσι η καρέκλα έμεινε άδεια. Είναι πράγματι αντίο”.

Την ανάρτηση συνοδεύει και το συγκλονιστικό τραγούδι “Υπνοβάτης” από τον μοναδικό Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα