Ολυμπιακοί Αγώνες: Έβαλε τα κλάματα η Κορακάκη που αποσύρθηκε από τον αγώνα

Διαβάζεται σε 2'
Άννα Κορακάκη - Ολυμπιακοί Αγώνες 2024
Άννα Κορακάκη - Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 (AP Photo/Manish Swarup)

Η Άννα Κορακάκη έβαλε τα κλάματα on-air, μετά την απόσυρσή της από τον αγώνα στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Σε κλάματα ξέσπασε η Άννα Κορακάκη μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ, λίγη ώρα αφότου αποσύρθηκε από τα προκριματικά στον αγώνα πιστολιού των 10 μέτρων.

Όπως γράφει το SPORT24, η ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιεμετώπιζε ένα πρόβλημα στο μάτι και δεν είχε παραλάβει ακόμα το μηχάνημα που χρειαζόταν για να αγωνιστεί, ενώ ήταν και άρρωστη, με πυρετό. Όλα αυτά την κατέβαλαν ψυχολογικά και σωματικά, αναγκάζοντάς την να παρατήσει την προσπάθεια στη μέση.

Μεταξύ άλλων η Άννα Κορακάκη δήλωσε: “Δεν ξέρω τι γίνεται με την εστίασή μου. Προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε, αλλά δεν γίνεται. Θέλει τον χρόνο του. Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Συν το ότι αρρώστηκα κιόλας, μέσα σε όλα. Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη.

Είναι μια περίοδος, τους τελευταίους 4-5 μήνες που κάνω την ‘κοιλιά’ μου, μετά από 10 χρόνια, είναι τώρα η φάση που κάνω την ‘κοιλιά’ μου (σσ. αγωνιστικά). Το παλέψαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε διπλά και τριπλά για να έρθω έστω σε ένα καλό επίπεδο… Ευελπιστώ για ό,τι καλύτερο στα 25 μέτρα. Δουλεύουμε, έχω ξεκινήσει αντιβίωση. Από αύριο ξεκινάμε ξανά προπονήσεις, έχουμε μέρες. Θα κάνω ό,τι μπορώ και ελπίζω να τελειώσω τον αγώνα”, είπε η ίδια.

Για το πώς της φάνηκαν οι εγκαταστάσεις: “Τα σκοπευτήρια ήταν πολύ σωστά δομημένα, με τον φωτισμό τους κλπ. Ωστόσο, όπως σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν μικροπροβλήματα, δηλαδή, πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο μείον το ότι δεν είμαστε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι. Ένα με τη διατροφή, που το λένε όλοι και σίγουρα στα 10 μέτρα, αυτό που έχει δυσκολέψει όλους με τα τουφέκια είναι το ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και έκανε αφόρητη ζέστη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα