Ολυμπιακοί Αγώνες: Βαριά ήττα στην πρεμιέρα για την Εθνική Πόλο Γυναικών

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Βαριά ήττα στην πρεμιέρα για την Εθνική Πόλο Γυναικών
Eurokinissi

Η Εθνική πόλο γυναικών δεν τα κατάφερε στην δύσκολη πρεμιέρα με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ηττήθηκε με 15-6, στην επιστροφή της μετά από 16 χρόνια στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Η Εθνική πόλο γυναικών είχε εξ αρχής δύσκολο έργο με αντίπαλο τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το Σάββατο και ηττήθηκε με 15-6 από τις Αμερικανίδες στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Oπως αναφέρει το Sport24.gr oι ΗΠΑ μπήκαν καλύτερα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, την ώρα που η Ελλάδα αδυνατούσε να βρει λύσεις στην επίθεση. Η πρώτη περίοδος έκλεισε με 3-0 υπέρ των Αμερικανίδων, οι οποίες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο οκτάλεπτο. Το σκορ γρήγορα έγινε 7-0, την ώρα που οι επιθέσεις της Ελλάδας με αξιώσεις σταματούσαν στο δοκάρι.

Η Ελευθερία Πλευρίτου σκόραρε το πρώτο γαλανόλευκο γκολ, περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου. Η Ελλάδα βρήκε κι άλλο γκολ με την Ξενάκη, ωστόσο οι ΗΠΑ είχαν επιβάλει τον ρυθμό του και έκλεισαν το πρώτο μέρος στο +7 (2-9).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όσο περνούσε η ώρα έβρισκε λίγο περισσότερο τα πατήματά της στην επίθεση, ωστόσο οι Αμερικανίδες ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Οι ΗΠΑ έκλεισαν την τρίτη περίοδο προηγούμενες με 12-4, έχοντας βάλει ισχυρότατες βάσεις νίκης. Τελικό σκορ το 15-6 υπέρ των ΗΠΑ.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-3, 2-9, 4-12, 6-15

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα