Ολυμπιακοί Αγώνες: Σίφουνας η Σάκκαρη στον επόμενο γύρο – Υπέταξε την Κόβιντς

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη AP Photo/Andy Wong

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε εύκολα την Ντάνκα Κόλινιτς επικρατώντας με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και συνεχίζει στον επόμενο γύρο του μονού γυναικών στο Παρίσι.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης) δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Ντάνκα Κόβινιτς (Νο. 878) και πήρε την πρόκριση με 2-0 σετ μετά από 58 λεπτά αγώνα.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της στο παιχνίδι και απειλήθηκε ελάχιστα από τη Μαυροβούνια στο πρώτο σετ, με αποτέλεσμα να το κατακτήσει χωρίς να χάσει game.

Στο δεύτερο σετ η Κόβινιτς έκανε την έκπληξη, καθώς έκανε break στο σερβίς της Σάκκαρη, αλλά η Ελληνίδα απάντησε με την κατάκτηση πέντε διαδοχικών games.

Η Κόβιντς απείλησε να της σπάσει για δεύτερη φορά το σερβίς και να μειώσε σε 5-2, όμως η Σάκκαρη έσβησε τέσσερα break points και πήρε το σετ, επικρατώντας με 6-1.

Επόμενη αντίπαλος για την Σάκκαρη στο μονό γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι η Κινέζα και Νο40 του κόσμου, Γιου Γιουάν, που απέκλεισε την Αλεξαντρόβα νωρίτερα.

Σάκκαρη και Γιου έχουν αναμετρηθεί ακόμα δύο φορές, με την Ελληνίδα τενίστρια να μετράει ισάριθμες νίκες, με την τελευταία της να είναι στο φετινό Maimi Open, όπου και επικράτησε εύκολα με 6-2, 6-2.

Δείτε βίντεο με τη Μαρία Σάκκαρη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα