Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω “βιολογικού κινδύνου” στην Ουάσιγκτον – “Οι επιβάτες έκαναν εμετό”

Διαβάζεται σε 2'
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω “βιολογικού κινδύνου” στην Ουάσιγκτον – “Οι επιβάτες έκαναν εμετό”
ISTOCK

Αναστάτωση στον αέρα για πτήση της United Airlines, λόγω αδιαθεσίας ενός επιβάτη που προκάλεσε “βιολογικό κίνδυνο”.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση της United Airlines μετά από «βιολογικό κίνδυνο» που προκάλεσε εμετό σε μέλη του πληρώματος και επιβάτες.

Η πτήση είχε προορισμό τη Βοστώνη από το Χιούστον την Κυριακή το πρωί, αλλά αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Ουάσιγκτον, ώστε το αεροπλάνο να υποβληθεί σε «βαθύ καθαρισμό» αφού ένας επιβάτης αρρώστησε, είπε η United στην The Post.

Η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που τα μέλη του πληρώματος και οι άλλοι επιβαίνοντες άρχισαν επίσης να αισθάνονται αδιαθεσία και να κάνουν εμετό, με αποτέλεσμα οι πιλότοι να ζητήσουν εκτροπή.

«Μίλησα με το πλήρωμα και ακούγεται ότι είναι πολύ άσχημα εκεί πίσω. Το πλήρωμα κάνει εμετό και οι επιβάτες τριγύρω ζητούν μάσκες», ακούστηκε να λέει ένα μέλος του πληρώματος στον ήχο από την πτήση.

«Με αυτό το είδος βιολογικού κινδύνου, νομίζω ότι πρέπει να φέρουμε αυτό το αεροπλάνο στο έδαφος το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσαν.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον Ντάλες, όπου κανένας από τους 155 επιβάτες του αεροπλάνου ή τα έξι μέλη του πληρώματος δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

«Το αεροσκάφος αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε βαθύ καθαρισμό και εργαζόμαστε για να φέρουμε τους πελάτες στο δρόμο τους για τη Βοστώνη σύντομα», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα