Ολυμπιακοί Αγώνες: Καταιγιστική η Γκουντούρα, προκρίθηκε στους 16

Διαβάζεται σε 1'
Δώρα Γκουντούρα
Δώρα Γκουντούρα (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Ελληνίδα αθλήτρια της ξιφασκίας, Δώρα Γκουντούρα, επικράτησε με άνεση 15-2 της Καναδέζας Πάμελα Μπριντ’ Αμούρ και πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16.

Κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Κανανδέζα Πάμελα Μπριντ’ Αμούρ (Νο.42) δεν άφησε η Δώρα Γκουντούρα (Νο.7), η οποία με 15-2 πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τη φάση των 16 στη σπάθη γυναικών.

Όπως αναφέρει το SPORT24, η Ελληνίδα αθλήτρια της ξιφασκίας ήταν καταιγιστική από το ξεκίνημά της, πήρε προβάδισμα με 8-0, το οποίο στη συνέχεια αύξησε, για να φτάσει στην άνετη επικράτηση αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Επόμενη αντίπαλος για την 27χρονη είναι η Γαλλίδα Σελίλια Μπερντέρ, με την οποία θα κοντραριστεί στις 15:30.

“Είχαμε κάνει το πλάνο με τον προπονητή μου, το ακολούθησε πιστά και πήγε και πολύ πιο εύκολα από ό,τι περίμενα. Είναι ακόμα αρχή της ημέρας, κρατάω ενέργεια και ψυχολογία για το επόμενο που έρχεται τόνισε σε δηλώσεις της.

Για την Γαλλίδα αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια: “Είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Είναι πολύ καλή αθλήτρια. Το στάδιο βράζει, οι Γάλλοι φωνάζουν για κάθε πόντο που παίρνει αθλήτρια της εθνικότητας τους. Ήμουν προετοιμασμένη για αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα