Turbo-X & ERTFLIX: Μία μεγάλη συνεργασία δύο μεγάλων ελληνικών brands

Διαβάζεται σε 2'
Turbo-X & ERTFLIX: Μία μεγάλη συνεργασία δύο μεγάλων ελληνικών brands

Turbo-X και ERTFLIX ενώνουν τις δυνάμεις τους και πλέον επιλεγμένα μοντέλα smart τηλεοράσεων Turbo-X θα διαθέτουν προεγκατεστημένη την εφαρμογή ERTFLIX.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι να αποκτήσουν οι καταναλωτές εύκολη πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου της ψηφιακής πλατφόρμας της δημόσιας τηλεόρασης.

Οι τηλεοράσεις Turbo-X, διαθέσιμες αποκλειστικά στο Πλαίσιο και το Plaisio.gr, γιορτάζουν δέκα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και έχουν καταγράψει πωλήσεις που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο συσκευές. Ως μέρος της συνεχιζόμενης ανάπτυξης του Turbo-X, η συνεργασία με το ERTFLIX επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν το δωρεάν και πλούσιο περιεχόμενο της πλατφόρμας ακόμα πιο άμεσα.

Το ERTFLIX ξεκίνησε τη λειτουργία τον Απρίλιο του 2020 και έχει εξελιχθεί στην πλέον δημοφιλή ελληνική πλατφόρμα, με περισσότερες από 500.000 θεάσεις ημερησίως. Είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα των ανθρώπων της δημόσιας τηλεόρασης και έχει χιλιάδες πιστούς φίλους που παρακολουθούν live και on demand τα προγράμματά του.

Με το 42% των θεάσεων να προέρχεται από τηλεοράσεις, οι καταναλωτές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα -μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής- άμεσης πρόσβασης στο περιεχόμενο του ERTFLIX, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 200 τίτλους ταινιών και σειρών, όλες τις σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, ντοκιμαντέρ, παιδικές ταινίες και σειρές μέσω του ΕΡΤkids, αθλητικά προγράμματα και ενημερωτικές εκπομπές, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον συσκευές ή εφαρμογές.

Ειδικά φέτος τον Αύγουστο, το ERTFLIX ταξιδεύει στο Παρίσι και μεταδίδει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας, αλλά και τα highlights όλων των αγωνισμάτων.

Παρακολουθήστε από όπου και αν βρίσκεστε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ σε live streaming, τα γραμμικά κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 αλλά και τα ψηφιακά ΕΡΤSPORTS1 ΕΡΤSPORTS2, που θα μεταδίδουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της 4ετίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα