Ζιζέλ: Οι φωτογραφίες με μαγιό στη Βραζιλία είναι βγαλμένες από περιοδικό μόδας

Διαβάζεται σε 2'
Ζιζέλ
Ζιζέλ Andre Penner, File/AP Photo

Η Ζιζέλ μαγνήτισε για άλλη μια φορά τα βλέμματα, αυτή τη φορά με μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τις διακοπές της στη Βραζιλία.

Η Ζιζέλ (Gisele Bündchen) άφησε άναυδους τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε από το ταξίδι της στον βραζιλιάνικο “επίγειο παράδεισο”.

Όπως αποκάλυψε το σούπερ μόντελ σε ένα carousel post που έκανε στο Instagram, επισκέφθηκε το Εθνικό Πάρκο Lençóis Maranhenses που βρίσκεται κατά μήκος της βόρειας ακτής του Ατλαντικού της Βραζιλίας. Το μαγευτικό τοπίο, που πολλοί αποκαλούν “σεντόνια” λόγω του ότι μοιάζε με σεντόνια από ψηλά, διαθέτει λιμνοθάλασσες από βρόχινο νερό που βρίσκονται ανάμεσα σε λευκούς αμμόλοφους.

Η 44χρονη Ζιζέλ ξεκίνησε την ανάρτησή της με μια εικόνα της ίδιας να ξαπλώνει σε έναν από αυτούς τους αμμόλοφους, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, με τη φωτογραφία να είναι βγαλμένη από μία από τις αμέτρητες φωτογραφίσεις μόδας που έχει κάνει η ίδια.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει τη θέα από ψηλά, ενώ στο ποστ συμπεριέλαβε μία φωτογραφία της να κάνει μπάνιο σε μία από τις λιμνοθάλασσες φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Τέλος, “έκλεισε” το ποστ με μία άποψη του εθνικού πάρκου την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Πάντα ονειρευόμουν να επισκεφθώ το Lençóis Maranhenses“, έγραψε η Ζιζέλ στο Instagram. “Η Βραζιλία είναι τόσο όμορφη!“.

Η ανάρτηση της Ζιζέλ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα