Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρομερή Γκουντούρα, κέρδισε την Γαλλίδα Μπερντέρ και πέταξε για τα προημιτελικά

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρομερή Γκουντούρα, κέρδισε την Γαλλίδα Μπερντέρ και πέταξε για τα προημιτελικά
EUROKINISSI

Η Δώρα Γκουντούρα βρίσκεται σε μεγάλη μέρα, απέκλεισε με άνεση και την Γαλλίδα Μπερντέρ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της σπάθης.

Η Δώρα Γκουντούρα το έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει στη φάση των «32» κόντρα στην Καναδέζα Πάμελα Μπριντ’ Αμούρ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Όπως γράφει το SPORT24, κέρδισε με εξίσου χαρακτηριστική άνεση και τη Γαλλίδα Σελίλια Μπερντέρ με 15-7 και πέταξε για τα προημιτελικά της σπάθης γυναικών.

Στις οκτώ κορυφαίες αθλήτριες του ολυμπιακού τουρνουά την περιμένει η, επίσης, Γαλλίδα Μανόν Απίτι-Μπρουνέ. Το νούμερο πέντε της παγκόσμιας κατάταξης κατετάγη 3η στο Τόκιο το 2021 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, με την αναμέτρηση να αναμένεται να μην έχει καμία σχέση σε επίπεδο δυσκολίας με τους δύο πρώτους αγώνες της 24χρονης Ελληνίδας.

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:55 και, όπως όλα τα ματς, θα διεξαχθεί στο Grand Palais.

Γκουντούρα: “Είμαι πολύ ευχαριστημένη, ο κόσμος που δεν είναι εδώ δεν μπορεί να νιώσει πώς βράζει το γήπεδο”

Η Γκουντούρα μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου εξέφρασε τις πρώτες της σκέψεις, ούσα ευχαριστημένη από το παιχνίδι.

“Μπήκα πάρα πολύ καλά ψυχολογικά. Η μέρα είναι μεγάλη. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το παιχνίδι. Κρατάω μικρά λαθάκια, που θα προετοιμαστώ στα επόμενα. Συνεχίζουμε.

Ο κόσμος που δεν είναι εδώ δεν μπορεί να νιώσει πώς βράζει το γήπεδο. Προσπαθούσα να μείνω συγκεντρωμένη στο επόμενο χτύπημα και τα κατάφερα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα