Michael Polansky: Ποιος είναι ο αρραβωνιαστικός της Lady Gaga

Διαβάζεται σε 4'
Lady Gaga Michael Polansky
Lady Gaga Michael Polansky Instagram@ladygaga

Αυτό που φαινομενικά μοιάζει με ένα αταίριαστο ζευγάρι, ένας επιχειρηματίας τεχνολογίας και μια παγκόσμια ποπ σταρ, δείχνει να είναι ένα παραμυθένιο ειδύλλιο.

Η Lady Gaga έλαμψε την Παρασκευή (26/07) στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι και το προσεχές διάστημα πρόκειται να κυκλοφορήσει το έβδομο κατά σειρά άλμπουμ της. Όμως εκτός από την επιτυχημένη πορεία στα επαγγελματικά της, η διάσημη ποπ σταρ είναι στα καλύτερά της και στην προσωπική της ζωή.

Σε ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, η Lady Gaga σύστησε στον Γάλλο πρωθυπουργό Gabriel Attal τον σύντροφό της, Michael Polansky αποκαλώντας τον “fiancé“, μαρτυρώντας με αυτό τον τρόπο πως οι δυο τους έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Ο αρραβωνιαστικός μου, ο Michael“, ακούγεται να λέει χαλαρά η Gaga σε ένα απόσπασμα που ανέβασε ο πρωθυπουργός στο TikTok το βράδυ της Κυριακής (28/07). Το σύντομο βίντεο δείχνει τον Attal να αγκαλιάζει για λίγο την τραγουδίστρια και να κάνει χειραψία με τον Polansky.

Απ’ όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, πολλοί θεωρούσαν πως οι δύο τους είναι αταίριαστοι και αυτό το ειδύλλιο δεν θα ευδοκιμήσει.

Εκείνος απόφοιτος του Χάρβαρντ και επιχειρηματίας τεχνολογίας και εκείνη μία από τις πιο επιδραστικές παγκόσμιες σταρ της μουσικής σκηνής.

Παρόλο που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του.

Μια πηγή δήλωσε στο Entertainment Tonight τον Αύγουστο του 2021, ότι ο Polansky “αγαπάει τη Lady Gaga, αλλά είναι ερωτευμένος με τη Stefani“, αναφερόμενος στην τραγουδίστρια με το πραγματικό της όνομα, που είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta. Η πηγή συνέχισε: “Λατρεύει τη θεατρικότητα και την καλλιτεχνικότητά της, αλλά είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την αφήνει να λάμπει…”.

Ποιος είναι ο Michael Polansky

Ο σύντροφός της Lady Gaga είναι εκτελεστικός διευθυντής του Parker Foundation, ενός οργανισμού που υποστηρίζει τις βιοεπιστήμες, την παγκόσμια δημόσια υγεία, την εμπλοκή των πολιτών και τις τέχνες. Συνίδρυσε τον όμιλο αυτό το 2015 μαζί με τον  Sean Parker, συνιδρυτή του Napster και του Facebook. Ο επιχειρηματίας είναι επίσης συνιδρυτής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Parker Institute for Cancer Immunotherapy, το οποίο έχει ως στόχο να μετατρέψει όλους τους καρκίνους σε ιάσιμες ασθένειες.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ το 2006 με πτυχίο στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών, όπως αναφέρεται στο προφίλ του, στο LinkedIn.

Αν και δεν είναι σαφές πώς γνωρίστηκαν, η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε ήταν σε ένα πάρτι παραμονής της Πρωτοχρονιάς του 2020 στο Λας Βέγκας. Στις αρχές Φεβρουαρίου, η Lady Gaga τον σύστησε στους εκατομμύρια ακόλουθούς της, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία με εκείνη να κάθεται στην αγκαλιά του.

“Περάσαμε τόσο καλά στο Μαϊάμι. Αγάπη σε όλα τα μικρά μου τέρατα και τους θαυμαστές μου, είστε οι καλύτεροι!”, έγραψε στη λεζάντα.

Ακολούθησαν πολλά κοινές τους φωτογραφίες, με την τραγουδίστρια να εκφράζει ανοιχτά τον έρωτά της στον επιχειρηματία.

Η ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο:

 

Οι θαυμαστές της Gaga εικάζουν ότι ο Polansky αποτέλεσε την έμπνευση πίσω από το τραγούδι της “Stupid Love”, το οποίο εξιστορεί το πώς είναι να είσαι σε μια ευτυχισμένη σχέση, το οποίο κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα που το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του. Την παραπάνω θεωρία ήρθε να επιβεβαιώσει μία selfie της Lady Gaga με τον Polansky, με το σχόλιο “I’ve got a STUPID love”.

Παρά τις γεμάτες έρωτα φωτογραφίες, η Lady Gaga και ο Polansky έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα, ωστόσο δεν λείπει η έντονη φημολογία περί γάμου. Ειδικά, τον Απρίλιο του 2024, όταν η τραγουδίστρια και ηθοποιός εθεάθη να φορά ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Δύο μήνες μετά, το επιβεβαίωσε συστήνοντας τον σύντροφό της ως αρραβωνιαστικό της στον Γάλλο πρωθυπουργό.

@gabriel_attal Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶 ♬ son original – Gabriel Attal

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα