Jessica Alba: Incognito στη Μύκονο – Η πολυτελής κρουαζιέρα στα νότια του νησιού

Διαβάζεται σε 1'
Η Τζέσικα Άλμπα
Η Τζέσικα Άλμπα AP

Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνει η Jessica Alba και η εμφάνισή της στην παραλία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Παρέλαση αστέρων και φέτος στη Μύκονο, με την Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba) να είναι η τελευταία από τους σταρ του Χόλιγουντ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή το νησί των Ανέμων.

Η 43χρονη ηθοποιός και ιδρύτρια της Honest Company εθεάθη να απολαμβάνει το μπάνιο της σε μία από τις παραλίες του νησιού, περνώντας στιγμές χαλάρωσης με τον 16χρονη κόρη της, Honor.

Όπως αναφέρει το Mykonos Live TV, το πρόγραμμα της Τζέσικα Άλμπα περιλάμβανε και μία κρουαζιέρα με την οικογένειά της στις νότιες παραλίες του νησιού. Μάλιστα, για την εξόρμησή της νοίκιασε την θαλαμηγό Zeus, την ίδια που είχε νοικιάσει και ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ στην επίσκεψή του στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την 43χρονη σταρ κατά την άφιξη και την αποβίβασή της στον Ορνό. Προκειμένου να περάσει απαρατήρητη πριν επιβιβαστεί στο tender που θα την μετέφερε στην στεριά τύλιξε ένα φούξια καφτάνι στο κεφάλι της ενώ για να αποφύγει τους φωτογράφους αποβιβάστηκε από διαφορετικό μώλο από αυτόν που χρησιμοποιούν συνήθως τα tender των θαλαμηγών.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα