Έγκυος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Η τρυφερή ανάρτηση

Διαβάζεται σε 1'
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου PAPADAKIS PRESS

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης στο Instagram.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την ίδια να γνωστοποιεί την ευχάριστη είδηση μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ την τρυφερή ανάρτηση “κλείνει” με ένα υπερηχογράφημα, το οποίο απεικονίζει το έμβρυο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γράφει ότι είναι 24 εβδομάδων, με την εγκυμοσύνη της να είναι σε προχωρημένο στάδιο, αν και η ίδια θέλησε τώρα να το γνωστοποιήσει.

“Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να προ το πω… Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ο.τι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα…

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα ολου του κόσμου… στον άνδρα μου Ν. Η μαμά , ο καλός μπαμπάς κ η σταλιτσα σε περιμένουν καρτερικά γιε μας 🩵με το καλό να έρθεις στις ζωές μας”, γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα