Erica Ash: Πέθανε στα 46 της η σταρ του “Scary Movie”

Διαβάζεται σε 3'
Erica Ash
Erica Ash Richard Shotwell/Invision/AP

Έφυγε σε ηλικία 46 ετών η ηθοποιός Erica Ash, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της.

Πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών η ηθοποιός Erica Ash, γνωστή για τη συμμετοχή της στην ταινία “Scary Movie”.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, κωμικός, τραγουδίστρια και μοντέλο, έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η μητέρα της, Diann Ash, δήλωσε στο TMZ: “Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας κόρης, αδερφής και φίλης Erica Chantal Ash (1977-2024). Μετά από μια μακρά και θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο, έφυγε ειρηνικά περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της“.

Erica Ash Willy Sanjuan/Invision/AP

Όπως πρόσθεσε: Η Erica ήταν μια καταπληκτική γυναίκα και ταλαντούχα διασκεδάστρια που άγγιξε αμέτρητες ζωές με το έντονο πνεύμα, το χιούμορ και το γνήσιο κέφι της για ζωή. Η μνήμη της θα ζει αιώνια στις καρδιές μας. Προς τιμήν της μνήμης της Erica, η οικογένεια ζητά να γίνουν δωρεές στο Ίδρυμα για τον Καρκίνο Susan G. Komen ή στο Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Μαστού της επιλογής σας. Είμαστε ευγνώμονες για τις ευγενικές εκφράσεις αγάπης και υποστήριξης κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου”.

Η φίλη και συνάδελφός της Loni Love, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram: Λυπάμαι που επιβεβαιώνω ότι η φίλη μου και συνάδελφος ηθοποιός Erica Ash έχει φύγει από τη ζωή… Η Erica ήταν ταλαντούχα και ξεκαρδιστική, είτε ήταν στην εκπομπή Survivor’s Remorse είτε στο Madtv, έδινε πάντα τον καλύτερό της εαυτό στη δουλειά της. Ήταν πάντα εκεί… τώρα πια δεν είναι. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους θαυμαστές της”.

Η Erica Ash γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1977, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η καριέρα της περιλαμβάνει εμφανίσεις σε κωμικές εκπομπές όπως το “MadTV” και το “The Big Gay Sketch Show”. Είναι, επίσης, γνωστή για τον ρόλο της ως Bridgette Hart στο “Survivor’s Remorse” μια κωμωδία-δράμα που προβλήθηκε στο δίκτυο Starz.

Εκτός από την τηλεόραση, η Erica Ash έχει συμμετάσχει και σε ταινίες, με σημαντικές εμφανίσεις σε ταινίες όπως το “Scary Movie 5” και “Miss Me This Christmas”. Ήταν, επίσης, γνωστή για τη θεατρική της δουλειά, έχοντας συμμετάσχει σε παραστάσεις στο Broadway.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα