Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό των 200μ. ύπτιο ο Χρήστου, με την 4η καλύτερη επίδοση

Διαβάζεται σε 1'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό των 200μ. ύπτιο ο Χρήστου, με την 4η καλύτερη επίδοση
EUROKINISSI

Ο Απόστολος Χρήστου θα κυνηγήσει το όνειρο ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 200 μέτρα ύπτιο, με τον Έλληνα πρωταθλητή να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό έχοντας την τέταρτη καλύτερη επίδοση στις δύο ημιτελικές σειρές.

Ο Απόστολος Χρήστου έχασε μόλις για δύο εκατοστά το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 100μ. ύπτιο όμως διαθέτει στόφα μεγάλου αθλητή και του παρουσιάζεται πλέον μία δεύτερη ευκαιρία για να κυνηγήσει το όνειρό του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αυτή θα την έχει στα 200μ. ύπτιο, με τον σπουδαίο κολυμβητή μας να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην δεύτερη ημιτελική σειρά με χρόνο 1:56:33 και να μπαίνει στον τελικό του αγωνίσματος (1/8, 21:38) με την τέταρτη καλύτερη επίδοση συνολικά.

Όσον αφορά στον έτερο εκπρόσωπό μας στα ημιτελικά του αγωνίσματος, τον Απόστολο Σίσκο, όπως γράφει το SPORT24, δεν μπόρεσε να κλείσει θέση στον μεγάλο τελικό, αφού τερμάτισε στην 7η θέση στην δεύτερη ημιτελική σειρά με 1:57:77, έχοντας τον 14ο καλύτερο χρόνο από τους 16 συνολικά αθλητές που πήραν μέρος στις δύο ημιτελικές σειρές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα