Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με μαγιό στο “Μάτι του Διαβόλου” και εντυπωσιάζει

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Κορνθίου
Μαρία Κορνθίου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΟΥ/PAPADAKIS PRESS

Ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία στα Κουφονήσια επισκέφθηκε η Μαρία Κορινθίου, με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε να είναι υπέροχες. Τι είναι το “Μάτι του Διαβόλου”.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, η οποία αποφάσισε να περάσει μερικές μέρες στα όμορφα Κουφονήσια.

Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τα μπάνια της στο νησί, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές και followers της.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το “Μάτι του Διαβόλου”, μια φυσική πισίνα που έχει δημιουργηθεί σε έναν βράχο, το οποίο αποτελεί ένα πολύ γνωστό αξιοθέατο του νησιού.

Εκεί, πόζαρε με το μπικίνι της, με τις εικόνες που μοιράστηκε να είναι πανέμορφες. “Waves” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram

Τι είναι “Μάτι του Διαβόλου”

“Το μάτι του Διαβόλου” είναι ένα αξιοθέατο στα Κουφονήσια. Πρόκειται για μια φυσική πισίνα που έχει δημιουργηθεί σε έναν βράχο. Το αξιοθέατο αυτό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό λόγω της μορφολογίας του βράχου και του γαλάζιου χρώματος των νερών.

Συγκεκριμένα, το “μάτι του Διαβόλου” βρίσκεται στο Άνω Κουφονήσι, το μεγαλύτερο από τα δύο κύρια νησιά. Η πρόσβαση στην περιοχή αυτή είναι δυνατή είτε με τα πόδια, ακολουθώντας μονοπάτια, είτε με σκάφος. Η φυσική πισίνα αποτελείται από έναν κυκλικό βράχο με μια τρύπα στο κέντρο, μέσα από την οποία το νερό της θάλασσας εισέρχεται και εξέρχεται με τη δύναμη των κυμάτων. Αυτή η διαρκής κίνηση του νερού δημιουργεί μια μοναδική θέα και μια ιδιαίτερη αίσθηση στους επισκέπτες.

Η ονομασία “μάτι του Διαβόλου” αποδίδεται στην εντυπωσιακή εμφάνιση του φυσικού σχηματισμού και ίσως στην έντονη αίσθηση που προκαλεί το κύμα που εισέρχεται και εξέρχεται από την τρύπα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία για τους τουρίστες που επισκέπτονται τα Κουφονήσια, προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες για φωτογραφίες και μια αξέχαστη εμπειρία φυσικής ομορφιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα