Ο Τιμωρός: Ένα ερωτικό τρίγωνο και μπόλικη εκδίκηση – Όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά

Διαβάζεται σε 3'
Ο Τιμωρός: Οι πρωταγωνιστές Δημήτρης Λάλος, Μαρίνα Καλογήρου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Ο Τιμωρός: Οι πρωταγωνιστές Δημήτρης Λάλος, Μαρίνα Καλογήρου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ALPHA TV

Η σύγχρονη δραματική σειρά “Ο Τιμωρός” έρχεται στον Alpha και έχει “άρωμα” έρωτα, προδοσίας και εκδίκησης. Οι τρεις εξαιρετικοί πρωταγωνιστές.

Έρωτας, προδοσία, εκδίκηση: “Ο Τιμωρός”, μια πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες, έρχεται στον Alpha. Πρόκειται για μια ιστορία εκδίκησης που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Τρεις σπουδαίοι κι αγαπημένοι πρωταγωνιστές, ο Δημήτρης Λάλος, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίνα Καλογήρου καλούνται να ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστές ενός ιψενικού τριγώνου. Ο Μάρκος (Δ.Λάλος), ο Αλέξης (Οδ.Παπασπηλιόπουλος) και η Έλλη (Μαρίνα Καλογήρου) συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις εξουσίας, δύναμης, αλληλεξάρτησης και … εκδίκησης!

Οι ισορροπίες μεταξύ τους αλλάζουν κάθε στιγμή και μεταβάλλονται, ανάλογα με τα μυστικά και τις αποκαλύψεις, τα παιχνίδια εξουσίας και τα δυνατά συναισθήματα. Και κάπου εκεί, οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι ακόμη μία φορά, αυτή τη φορά για την καρδιά της ίδιας γυναίκας, της Έλλης, του παιδικού τους έρωτα, που ο Αλέξης «έκλεψε» με δόλο από το Μάρκο, μαζί με όλη του τη ζωή. Τι θα κάνει η Έλλη; Θα ξυπνήσει ο έρωτάς της για τον Μάρκο μετά από 20 χρόνια;

Ο Μάρκος επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων τον έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Ο Τιμωρός: Η υπόθεση της νέας σειράς

Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι’ αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!

Ο Τιμωρός: Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές

Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου κ.α.

Σενάριο: Γιώργος Κόκουβας

Πλοκές: Μαίρη Ζαφειροπούλου- Β.Χ.Σπηλιόπουλος

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κωνσταντάτος.

Ο Τιμωρός: Το teaser της σειράς

Ο υποβλητικός λύκος σε ένα καθηλωτικό κοντινό πλάνο γυρίζει το κεφάλι απότομα αιφνιδιάζοντάς μας. Διακοπτόμενοι μεταλλικοί ήχοι και εικόνες που αλλάζουν με ταχύτητα. Καρφώνει το βλέμμα. «Φερμάρει» το θήραμά του. Είναι έτοιμος να επιτεθεί, όταν σε ένα extreme close up τα μάτια του γίνονται μάτια ανθρώπινα. Μάτια που «παγώνουν» στην οθόνη. Αποφασισμένα να πάρουν εκδίκηση.

Το teaser της σειράς, “Ο Τιμωρός”, με εικόνα αφοπλιστική και με sound effects τα οποία δημιουργούν ένα υπόκωφο ηχητικό περιβάλλον, δίνουν μια διαφορετική προσέγγιση στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα