Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ καταθέτουν αίτηση διαζυγίου

Διαβάζεται σε 2'
Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ
Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ Jordan Strauss/Invision/AP

Τέλος στον γάμο τους δίνουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μετά από μήνες φημών και εικασιών. Προχωρούν σε υποβολή αίτησης διαζυγίου.

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να χωρίζουν οριστικά, έπειτα από μήνες εικασιών και εκατοντάδων δημοσιευμάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, το ζευγάρι προχωρά στην υποβολή αίτησης διαζυγίου, μετά από την αποτυχία μιας τελευταίας προσπάθειας να τα ξαναβρούν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Τα έγγραφα διαζυγίου του ζευγαριού “έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν κατατεθεί ακόμη”, ισχυρίζονται πολλές πηγές, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ Jordan Strauss/Invision/AP

Οι φήμες, η πώληση ακινήτων και τα γενέθλια

Οι φήμες για το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ έχουν κυκλοφορήσει ευρέως τον τελευταίο καιρό.

Τα νέα για τον οριστικό χωρισμό έρχονται μόλις μερικά 24ωρα από την είδηση ότι ο 51χρονος ηθοποιός αγόρασε μια νέα έπαυλη αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ανήμερα των γενεθλίων της Λόπεζ.

Οι φίλοι της Λόπεζ ισχυρίστηκαν ότι η πράξη αυτή, την ημέρα που έκλεινε τα 55ά της χρόνια, ήταν μια “μαχαιριά στην καρδιά”.

Η Λόπεζ πέρασε τα γενέθλιά της στη Νέα Υόρκη, ενώ ο Άφλεκ παρέμεινε στην Καλιφόρνια.

Η αγορά του σπιτιού έγινε λίγες μέρες αφότου το ζευγάρι πούλησε την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς για 68 εκατομμύρια δολάρια.

Η Λόπεζ ολοκλήρωσε, επίσης, την πώληση του ρετιρέ της στη Νέα Υόρκη για 23 εκατομμύρια δολάρια, ανέφερε το People .

“Ολοκλήρωσαν τα χαρτιά διαζυγίου πριν από ένα μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν”, ισχυρίστηκε μια πηγή κοντά στο δίδυμο.

“Όταν έρθει η ώρα, θα κυκλοφορήσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πως έχουν πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον και πως πάλεψαν για να λειτουργήσει ο γάμος τους, αλλά δεν τα κατάφεραν“.

“Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν, έχει χαθεί και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο“, ισχυρίστηκε άλλη πηγή.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί στις 30 Μαρτίου. Έκτοτε έχουν περάσει το καλοκαίρι χωριστά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα