Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα καρέ με φλογερό μπικίνι και το σχόλιο της Σάττι

Διαβάζεται σε 1'
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ/PAPADAKIS RESS

Οι πόζες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με κόκκινο μπικίνι, αποθεώθηκαν από τους followers της στο Instagram. Τι της έγραψε η Μαρίνα Σάττι.

Διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απολαμβάνοντας τις καταγάλανες θάλασσες και τον ελληνικό ήλιο.

Η παρουσιάστρια του “Shopping Star” και γνωστό μοντέλο, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποθεώθηκε από τους followers της.

Ειδικότερα, δημοσίευσε ορισμένα καρέ στα οποία ποζάρει με ένα φλογερό μπικίνι σε κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις, ενώ από πάνω φοράει ανοιχτό ένα λευκό πουκάμισο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα και φοβερές αναλογίες, φωτογραφήθηκε καθισμένη σε μια ξύλινη καρέκλα, πλάι στη θάλασσα, άλλοτε χαμογελώντας και άλλοτε με σέξι βλέμμα.

Τα καρέ της εντυπωσίασαν τους θαυμαστές της, οι οποίοι της έγραψαν όμορφα σχόλια στην ανάρτηση.

Ανάμεσά τους ήταν και ορισμένοι celebrities, όπως ο Στέλιος Κουδουνάρης που της έβαλε ένα emoji “φωτιά”, αλλά και η γνωστή καλλιτέχνιδα Μαρίνα Σάττι η οποία (επηρεασμένη ίσως από το τραγούδι της “LALALALA”) της έγραψε “Ώπα καλησπέρα”!

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα