Περισσότερο καλοκαίρι με το Go For More!

Διαβάζεται σε 2'
Περισσότερο καλοκαίρι με το Go For More!

Αν αυτό τον Αύγουστο πρόκειται να μείνεις Αθήνα μην στεναχωριέσαι. Με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας θα ζήσεις το καλύτερο καλοκαίρι στην πόλη σου.

Είναι καλοκαίρι και βρίσκεσαι στην Αθήνα; Πού είναι το πρόβλημα σε αυτό;! Αν επέλεξες να μείνεις τον Αύγουστο στην πόλη μας πήρες τη σωστή απόφαση.

Ποιος δεν θέλει άλλωστε, μία πόλη άδεια χωρίς κίνηση; Να κάνει Κηφισιά – Κέντρο και Χαλάνδρι – Γλυφάδα σε 20’; Να μη χρειάζεται να περιμένει για ώρα στην αναμονή για να έρθει η σειρά του στην καφετέρια, το εστιατόριο ή σε ό,τι άλλο θέλει η ψυχούλα του;

Όλα είναι πιο απλά και πιο εύκολα το καλοκαίρι στην Αθήνα. Κι όχι μόνο αυτό.

Τώρα με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας μπορείς να περάσεις ακόμη πιο όμορφα μέσα στην πόλη και να ζήσεις ένα ονειρεμένο καλοκαίρι, βγαίνοντας κερδισμένος με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

Πώς γίνεται αυτό; Για όλο τον Αύγουστο, το Go For More έχει βάλει στόχο να κάνει τις ημέρες σου ακόμα πιο ευχάριστες.

Γι’ αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ζήσεις αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές με την παρέα σου στους κινηματογράφους της Αττικής. 

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σου χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στα φυσικά ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα των κινηματογράφων, κερδίζεις το 10% της αξίας της συναλλαγής σου σε Go For More πόντους.

Αν από την άλλη, είσαι λάτρης της πολιτιστικής κληρονομιάς και της σύγχρονης τέχνης της Αθήνας, μπορείς να τα εξερευνήσεις κάνοντας μια επίσκεψη σε επιλεγμένα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Κλείνοντας φυσικά το εισιτήριό σου, στα ταμεία ή τα ηλεκτρονικά εκδοτήρια επιλεγμένων μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζεις 20% της αξίας της συναλλαγής σας σε Go For More πόντους.

Γιατί Go For More σημαίνει περισσότερο και καλύτερο καλοκαίρι ακόμα και στην πόλη!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα