Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει τηλεοπτικά – Σε ποιο κανάλι θα τον βλέπουμε

Διαβάζεται σε 2'
Νίκος Μουτσινάς
Νίκος Μουτσινάς Instagram@nikosmoutsinas

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει και το νέο του επαγγελματικό βήμα έχει κάτι από τα παλιά.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, ο Νίκος Μουτσινάς, επιστρέφει στην τηλεόραση και μόλις ανακοινώθηκε η νέα τηλεοπτική του στέγη.

Στις 30 Ιουνίου 2023 ο Νίκος Μουτσινάς ολοκλήρωσε την 4χρονη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και το “Καλό Μεσημεράκι” έριξε οριστικά αυλαία, με τον παρουσιαστή εκτός από τους τηλεθεατές της εκπομπής να αποχαιρετά και την τηλεόραση, ανακοινώνοντας πως τον επόμενο χρόνο θα απέχει από τα τηλεοπτικά για να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του.

Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε τον χρόνο του, έκανε το διάλειμμά του και επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ, στο κανάλι που τον ανέδειξε, τον ALPHA.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε την επιστροφή του παρουσιαστή, τον οποίο χαρακτήρισε “γνήσιο παιδί του”, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, πότε θα τον βλέπουμε στη μικρή οθόνη, αφού όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, “επιστρέφει ‘βραδιάτικα’ στον Alpha”.

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA:

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει ‘βραδιάτικα’ στον Alpha!

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha, ως γνήσιο παιδί του, για να κάνει τα βράδια μας όνειρο!

Ταλαντούχος, εξωστρεφής, άμεσος, ετοιμάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή με εφόδια το χιούμορ, το τραγούδι, τις συνεντεύξεις και την καλή παρέα.

Ο Alpha τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία!“.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Μουτσινάς είχε δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στη βραδινή ζώνη, πάλι στον ALPHA, όπου παρουσίαζε την εκπομπή “Νικ Ο’ Κλοκ” το 2015.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα