Ολυμπιακοί αγώνες: Ο Τομ Κρουζ θα κάνει ελεύθερη πτώση στην τελετή λήξης

Διαβάζεται σε 2'
Τομ Κρουζ
Τομ Κρουζ AP Photo/Lee Jin-man

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση θα κάνει ο Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Τι θα περιλαμβάνει.

Ο Τομ Κρουζ θα εκτελέσει ακροβατικό με αλεξίπτωτο στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος αυτό το διάστημα γυρίζει το «Mission: Impossible 8» στην Ευρώπη και παρακολούθησε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και τους αγώνες γυμναστικής και κολύμβησης γυναικών, θα είναι ένας από τους συμμετέχοντες της τελετής λήξης στις 11 Αυγούστου, επιβεβαίωσε πηγή προσκείμενη στην οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Variety.

Όπως αναφέρθηκε στο γαλλικό blog Sortir à Paris τον Μάιο, ο ηθοποιός εθεάθη να κινηματογραφεί μια σκηνή ενώ οδηγούσε μια μοτοσικλέτα που έφερε μια μεγάλη σημαία. Στη συνέχεια αναχώρησε από την Αψίδα του Θριάμβου και οδήγησε κατά μήκος της εμβληματικής Λεωφόρου Ηλυσίων Πεδίων.

Ο ηθοποιός, ο οποίος χρίστηκε Ιππότης της Γαλλικής Λεγεώνας της Τιμής την περασμένη εβδομάδα, θα παραδώσει τη σημαία στο Λος Άντζελες για τους Αγώνες του 2028.

Σύμφωνα με TMZ ο ηθοποιός θα αιωρείται από την κορυφή του Stade de France για να προσγειωθεί στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου και η Ολυμπιακή σημαία θα τον συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια.

Δίλεπτο βίντεο θα προβληθεί στην οθόνη και θα δείχνει τον σταρ του κινηματογράφου να πετάει προς τον επόμενο σταθμό του, το Λος Άντζελες με αεροπλάνο και θα μεταφέρει την Ολυμπιακή σημαία από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, θα πηδήξει από το αεροπλάνο και θα προσγειωθεί στην πινακίδα του Χόλιγουντ.

Με τίτλο «Records» η τελετή λήξης θα διοργανωθεί σε κλειστό χώρο στη σκηνή 2.800 τετραγωνικών μέτρων του Stade de France με «νέες ερμηνείες» και «θα ταξιδέψει τους θεατές στον χρόνο, στο παρελθόν και στο μέλλον» ανέφεραν οι διοργανωτές. Σημείωσαν επίσης ότι θα προβληθούν ορόσημα σε όλη την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, ότι θα πάρουν μέρος διάσημοι καλλιτέχνες και θα υπάρξουν περισσότερες αναφορές στην ελληνική μυθολογία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα