ΕΣΗΕΑ: “Αγανάκτηση για τη στάση Κασσελάκη” – Η ανακοίνωσή της

Διαβάζεται σε 2'
ΕΣΗΕΑ
ΕΣΗΕΑ EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την δυσαρέσκειά της για τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει η ΕΣΗΕΑ.

Ανακοίνωση με τίτλο “Αγανάκτηση για τη στάση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ” εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Στέφανος Κασσελάκης τους δημοσιογράφους και εργαζόμενους της εφημερίδας “Η Αυγή”, όπως και της ιστοσελίδας, αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού “105,5 Στο Κόκκινο”.

Η ΕΣΗΕΑ σημειώνει πως δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και τη μισθοδοσία του Ιουλίου, ενώ καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τις ευθύνες του.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απαξιωτική στάση που έχει επιδείξει όλο το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης απέναντι στους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του κόμματος, αλλά και απέναντι στην ΕΣΗΕΑ καθώς έχει λάβει επισήμως προσκλήσεις σε συνάντηση χωρίς έως τώρα να ανταποκριθεί.

Την ίδια ώρα που ο ίδιος, όπως έχει άλλωστε δικαίωμα, βρίσκεται σε διακοπές, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» δεν έχουν λάβει το επίδομα αδείας και όλοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ», στην ιστοσελίδα avgi.gr και στον Ρ/Σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν έχουν λάβει τη μισθοδοσία για τον μήνα Ιούλιο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να αναλάβει τις ευθύνες του ως Πρόεδρος του κόμματος που είναι ο βασικός μέτοχος των ΜΜΕ, αλλά και να συνειδητοποιήσει τους όρους του θεσμικού διαλόγου που είναι απαραίτητος όταν διακυβεύεται το εργασιακό μέλλον δεκάδων εργαζομένων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα