Ολυμπιακοί Αγώνες: Πάλεψε για το μετάλλιο ο Ντούσκος, αλλά έμεινε από δυνάμεις

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πάλεψε για το μετάλλιο ο Ντούσκος, αλλά έμεινε από δυνάμεις
Ο Στέφανος Ντούσκος Associated Press

Την έκτη θέση στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατέλαβε ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος πάλεψε για μία θέση στο βάθρο.

Συγκλονιστική κούρσα από τον Στέφανο Ντούσκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον Έλληνα αθλητή να καταλαμβάνει την έκτη θέση στο μονό σκιφ ανδρών.

Ο Στέφανος Ντούσκος έδωσε ό,τι είχε και βρισκόταν για αρκετή ώρα σε τροχιά μεταλλίου. Στο φινάλε, όμως, έμεινε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 6η θέση.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2021 αρχικά βρισκόταν στην 5η θέση στα πρώτα 500 μέτρα. Σταδιακά αυτό άλλαξε και στα 1.000 μέτρα ανέβηκε στην 3η θέση, πλησιάζοντας στη 2η θέση. Στα 1.500 μέτρα, όμως, έπεσε στην 4η θέση. Έκτοτε, συνέχισε να παλεύει, αλλά έμεινε από δυνάμεις στα τελευταία 500 μέτρα, τερματίζοντας στην 6η θέση.

Μερικές από τις μεγαλύτερες διακρίσεις του Στέφανου Ντούσκου

Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ (single sculls) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που Έλληνας κωπηλάτης κατακτά χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παγκόσμια Κύπελλα: Έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες σε διάφορους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας.

Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα: Έχει διακριθεί και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κερδίζοντας τρία ασημένια μετάλλια και σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις.

Πανελλήνια Πρωταθλήματα: Στην Ελλάδα, ο Ντούσκος έχει κατακτήσει πολλά χρυσά μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα κωπηλασίας, καθιερώνοντας τον ως έναν από τους καλύτερους κωπηλάτες της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα