Τίνα Κουνάκι: Η πρώην του Βενσάν Κασέλ κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Διαβάζεται σε 2'
Τίνα Κουνάκι
Τίνα Κουνάκι Instagram@tinakunakey

Η καλλονή πρώην σύζυγος του Γάλλου ηθοποιού απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Ελλάδα. Σε ποιο νησί βρίσκεται.

Το ελληνικό καλοκαίρι έζησε φέτος η Τίνα Κουνάκι (Tina Kunakey), η πρώην σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, η οποία μετά το ταξίδι της στην Ιταλία βρέθηκε στην Ελλάδα.

Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την καλωσορίζουν στην Κέρκυρα και η… made in Greece ανάρτησή της να ανεβάζει τη θερμοκρασία.

Στο carousel post που μοιράστηκε στα social media, η Τίνα Κουνάκι ποζάρει στο deck ενός υπερπολυτελούς yacht έχοντας μόλις βγει από τη θάλασσα, κάνει jet ski και βόλτες στα σοκάκια του νησιού μαζί με το μοντέλο και influencer, Jenna Bey, με την οποία δίνει ένα… πεταχτό φιλί ενώ κολυμπάνε στα σμαραγδένια νερά του Ιονίου.

Η ίδια μαγνητίζει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές αναλογίες της, αποδεικνύοντας πως δεν είναι τυχαία ένα από τα top model της βιομηχανίας της μόδας.

Η ανάρτηση της Τίνα Κουνάκι:

Υπενθυμίζεται πως ο χωρισμός του Βενσάν Κασέλ με την Τίνα Κουνάκι είχε πέσει σαν βόμβα, αφού μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση ενός παιδιού, ο ηθοποιός διέγραψε από τον λογαριασμό του στα social media όλες τις φωτογραφίες με την καλλονή σύζυγό του.

Ο 56χρονος ηθοποιός και το εντυπωσιακό μοντέλο που τον Απρίλιο του 2019 απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι που έχει το όνομα Amazonie, παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου 2018 στο δημαρχείο της πόλης Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία, ενώ “γιόρτασαν” την τρίτη τους επέτειο στα social media δημοσιεύοντας ρομαντικές τους φωτογραφίες και κάνοντας τις απαραίτητες τρυφερές εξομολογήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα