Τραμπ: Debate με την Κάμαλα Χάρις στις 4 Σεπτεμβρίου

Διαβάζεται σε 2'
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ AP

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι υπάρχει συμφωνία με το Fox News για debate με την υποψήφια των Δημοκρατικών. Αναμένεται η απάντηση της Κάμαλα Χάρις

Ότι συμφώνησε με το Fox News να προχωρήσει σε τηλεοπτική αναμέτρηση με την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του λογαριασμού του στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, Truth.

“Το debate του Fox News θα πραγματοποιηθεί στην Πενσυλβάνια και αναμένεται να αποφασιστεί η ακριβής τοποθεσία” έγραψε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του, το debate είχε συμφωνηθεί να γίνει με τον Τζο Μπάιντεν, στο ABC, πριν ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοινώσει την αποχώρησή του από την προεδρική κούρσα. Ο Τραμπ υπογραμμίζει επίσης ότι εκκρεμεί μήνυσή του σε βάρος του συγκεκριμένου δικτύου και του παρουσιαστή Τζορτζ Στεφανόπουλος, επομένως υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα που δεν επιτρέπουν να πραγματοποιηθεί το debate με αυτούς τους όρους.

Η Κάμαλα Χάρις, που δεν έχει ακόμη συμφωνήσει στο debate με τους όρους που θέτει ο Τραμπ, συγκέντρωσε χθες και επίσημα τον απαιτούμενο αριθμό εκλεκτόρων προκειμένου να λάβει το χρίσμα του Κόμματός της. Έγινε έτσι η πρώτη μαύρη γυναίκα που θα διεκδικήσει το ανώτατο αξίωμα στις ΗΠΑ, ενώ, όπως υπενθυμίζει και το politico, το debate του Ιουνίου ανάμεσα στον Τραμπ και τον Μπάιντεν υπήρξε σημείο καμπής για τις προεδρικές εκλογές αφού από εκεί ξεκίνησαν οι πιέσεις στον Μπάιντεν να αποσυρθεί.

Η Χάρις αναμένεται να επιλέξει τον υποψήφιο αντιπρόεδρο μέχρι την Δευτέρα και να εμφανιστεί μαζί του την Τρίτη στη Φιλαδέλφεια. Το επιτελείο της ετοιμάζει επίσης μια ανακοίνωση σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης με το νέο «δίδυμο» του Δημοκρατικού κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα