Ισραήλ: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομικές δυνάμεις στο Ισραήλ (Αρχείου)
Αστυνομικές δυνάμεις στο Ισραήλ (Αρχείου) (AP Photo/Oded Balilty)

Μία γυναίκα και ένας άνδρας έπεσαν νεκροί, μετά από επίθεση με μαχαίρι που εξαπέλυσε άνδρας σε πόλη του κεντρικού Ισραήλ.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμα τραυματίστηκαν στην πόλη Χολόν του κεντρικού Ισραήλ, μετά από επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε άνδρας σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης, σήμερα, Κυριακή (4/8).

Σύμφωνα με την Haaretz, μία 66χρονη γυναίκα έπεσε επί τόπου νεκρή, αφού δέχτηκε τις μαχαιριές του δράστη ενώ ένας 70χρονος εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση. Τραυματίστηκαν ακόμα ένας 68χρονος και ένας 26χρονος. Όλοι τους νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής.

Η αστυνομία εντόπισε και πυροβόλησε τον δράστη, τον οποίο και ταυτοποίησε ως τον Amar Razak Kamal Odeh, από την παλαιστινιακή πόλη Salfit της Δυτικής Όχθης.

Τι συνέβη

Όπως περιγράφει η ισραηλινή εφημερίδα, ο δράστης επιτέθηκε σε τρια διαφορετικά σημεία της πόλης, καλύπτοντας απόσταση περίπου 500 μέτρων, πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Το πρώτο θύμα του ήταν ένας 26χρονος άνδρας στην οδό Dan Shomron, στον οποίο επιτέθηκε ενώ έτρεχε με τον σκύλο του. 

Στη συνέχεια έτρεξε σε ένα κοντινό άλσος, όπου μαχαίρωσε έναν 70χρονο άνδρα και μια γυναίκα. Η γυναίκα υπέκυψε αμέσως στα τραύματά της και ο άνδρας εξέπνευσε στο νοσοκομείο, λίγο αργότερα.

Στη συνέχεια ο δράστης έφτασε σε ένα βενζινάδικο στην οδό Moshe Dayan, όπου μαχαίρωσε έναν 68χρονο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε μέτρια προς σοβαρή κατάσταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα