Μαντόνα: Ποζάρει topless στα 65 της με έναν μυστηριώδη καλλονό πίσω της

Διαβάζεται σε 2'
Μαντόνα
Μαντόνα Instagram@madonna

Η Μαντόνα ταράζει πάλι τα νερά στο Instagram και “συστήνει” το νέο της αμόρε.

Κάθε ανάρτηση της Μαντόνα (Madonna) στα social media προκαλεί συζητήσεις, ειδικά όταν σε αυτές περιλαμβάνονται… πιπεράτες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

Η διάσημη τραγουδίστρια με ένα carousel post στο οποίο έδωσε τον τίτλο “Hot Fun in The Summer Time…” και το συνόδευσε με ένα emoji φλόγα, “άναψε φωτιές”, αφού στις περισσότερες φωτογραφίες ποζάρει topless κοιτώντας με λάγνο ύφος τον φωτογραφικό φακό.

Άφησε μάλιστα το καλύτερο για το τέλος, μιας και στην τελευταία φωτογραφία ποζάρει με έναν νεαρό ημίγυμνο άνδρα στο κρεβάτι, αφήνοντας τις φήμες να οργιάζουν πως αυτός είναι ο νέος της σύντροφος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός εμφανίζεται σε post της Μαντόνα, αφού στις αρχές Ιουλίου η βασίλισσα της pop μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος άνδρας και σε μία από αυτές ποζάρουν ξαπλωμένοι και εκείνος της πιάνει το στήθος.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για το φημολογούμενο νέο σύντροφο της τραγουδίστριας, η οποία μοιράστηκε τις εν λόγω φωτογραφίες δύο μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Τζος Πόπερ.

Η ίδια και ο 30χρονος προπονητής πυγμαχίας έβγαιναν μαζί για ένα χρόνο και σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους τελείωσε λόγω των πυρετωδών προετοιμασιών για την περιοδεία της τραγουδίστριας.

Πριν τον Πόπερ, η σταρ της pop έβγαινε με τον χορογράφο και χορευτή Ahlamalik Williams, ο οποίος είναι 36 χρόνια νεότερός της και η σχέση τους τελείωσε το 2022.

Η ανάρτηση της Μαντόνα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα