Ολυμπιακοί Αγώνες: Η υπόκλιση του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η υπόκλιση του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια
EUROKINISSI

Τα μηνύματα Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη για το χάλκινο μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια.

Σύσσωμη η πολιτική και η πολιτειακή ηγεσία της χώρας εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτηση στην πλατφόρμα X, συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και υπογραμμίζει ότι έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης με τρία μετάλλια στους κρίκους και ο πρώτος Έλληνας γυμναστής που ανέβηκε στο βάθρο σε τρεις Ολυμπιάδες.

«Με την τρίτη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης με τρία μετάλλια στους κρίκους και ο πρώτος Ελληνας γυμναστής που ανέβηκε στο βάθρο σε τρεις Ολυμπιάδες! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, είσαι στις καρδιές όλων μας!».

«Ο Αρχοντας των Κρίκων το έκανε ξανά! Ο συγκλονιστικός Λευτέρης Πετρούνιας είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης. Γίνεται έτσι ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος που κερδίζει τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο» αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγχαρητήρια ανάρτησή του.

«Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη. Μας κάνεις υπερήφανους. Σε ευχαριστούμε».

«Ο άρχοντας των δακτυλιδιών Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε! Εγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στο Χ: «Συγχαρητήρια Λευτέρη! Σε ευχαριστούμε. Θρύλος!».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, συγχαίρει τον Πετρούνια γράφοντας: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία! Με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι, έγινε ο μοναδικός αθλητής με τρία ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη!».

«Τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία των κρίκων! Αυτό τα λέει όλα για τον σπουδαίο άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού έδωσε και την ψυχή του σ’ ένα δύσκολο αγώνα συνεχίζοντας να γράφει ιστορία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι. Καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη μέχρι την επόμενη μεγάλη διοργάνωση» αναφέρει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο μήνυμά του για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα