Κιάρα Φεράνι: Στη Μύκονο για διακοπές – Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της

Διαβάζεται σε 2'
Κιάρα Φεράνι
Κιάρα Φεράνι Instagram/@chiaraferragni

Η διάσημη Ιταλίδα influencer Κιάρα Φεράνι επέλεξε ξανά τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Οι αναρτήσεις της από το νησί.

Την Ελλάδα επέλεξε, μεταξύ κι άλλων προορισμών, για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Κιάρα Φεράνι.

Η διάσημη Ιταλίδα influencer έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την χώρα μας, ενώ, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, η Μύκονος ήταν το νησί στο οποίο “προσάραξε”.

Μαζί με τα δύο παιδιά της, Λεόνε και Βιτόρια, και σχεδόν μισό χρόνο από τον χωρισμό της από τον Φέντεζ, η Κιάρα Φεράνι απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές συνοδεία του ζεστού ελληνικού ήλιου και των καταγάλανων νερών των νησιών μας.

Άλλωστε, η ίδια το είχε προαναγγείλει πως θα έρθει στην Ελλάδα, αφού πριν από μερικές μέρες είχε γράψει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Τελευταίες ημέρες στο Μιλάνο -φτιάχνοντας τη βαλίτσα- έτοιμη για οικογενειακές στιγμές στην Ελλάδα”.

Κιάρα Φεράνι: Οι φωτογραφίες της από τη Μύκονο

Η Μύκονος αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για την εκατομμυριούχο επιχειρηματία, η οποία κάθε φορά που επισκέπτεται το νησί, μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα στα social media της, τόσο με την ίδια όσο και με το φημισμένο ηλιοβασίλεμα και τις ομορφιές του.

Έτσι και τώρα, η Κιάρα Φεράνι δημοσίευσε πολλά καρέ από την παραμονή της στο νησί, ποζάροντας, για παράδειγμα, με ένα λευκό outfit μπροστά από τους ανεμόμυλους και βάζοντας στη λεζάντα emojis με ήλιο και θάλασσα.

Δημοσίευσε, επίσης, φωτογραφίες της σε σκάφος, μαζί με την κόρη της, η οποία είχε γενέθλια. “Αγαπητή κόρη, είσαι η λιακάδα μου, το απαλό αεράκι μου, και η ζεστασιά κάθε καλοκαιρινής μέρας. Με αγάπη, η μαμά” έγραψε στη λεζάντα της.

Η πιο εντυπωσιακή της ανάρτηση, όμως, είναι η παρακάτω, όπου ποζάρει με ένα μπεζ, αποκαλυπτικό και σέξι φόρεμα στην άμμο, την ώρα που δύει ο ήλιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα